Заведенията: Тръгваме на Война с държавата! 3 години стигат! Бойкотираме Мерките и Сертификатите!

Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, подкрепени от десетките хиляди свои членове на национално и регионално ниво, заявяваме категорично и безпрекословно:

Няма да спазваме повече ограниченията на властта, които вече трета година убиват бизнеса! Считаме, че това са дискриминационни ограничения без никакъв реален здравен ефект! Това се посочва в позицията на Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, разпратена до медиите.

Вижте какво още се казва в нея:

Три години терор стигат! Безпомощността на държавата да се справи с всяка поредна и все по съмнителна вълна на Covid-19, не може да е причина браншът ни да бъде безмилостно чегъртан.

Отново се говори за затварянето на част от нашия сектор и допълнителното ограничаване на останалата част. Държавата целенасочено унищожава дребния и среден бизнес.

Казахме ви неведнъж какво трябва да бъде направено, но вие от властта или нямате капацитета да го разберете, или съзнателно се опитвате да ни затриете. Няма какво повече да се обясняваме и да ви изтъкваме доводи и доказателства. Нито ги заслужавате, нито има какъвто и да е било ефект от тях, казани ви в лицата. Всичките ви действия издават единствено популизъм и страх!

На всичкото отгоре не направихте нито една работеща мярка, от която засегнатият бизнес да получи подкрепа. Стигаме до извода, че това е абсолютно целенасочено.

И докато ние страдаме и изчезваме, вие от МС отидохте групово на кино! Без маски! С цялото ни уважение към киното!

Искате да водим война с държавата, с институциите й, които уж следят за спазването на някакви безумни здравни мерки, а всъщност единственото, което вършат е целенасочени репресии? Ще поведем тази война, защото няма какво повече да губим. Отсега ви казваме – вадете ако щете срещу нас и танковете, но протестът ни ще е масов, безсрочен и във всеки един от нашите обекти!

И още нещо:

Кунчев, оставка! Оставка на всеки, който вярва, че пандемия се бори с фашистки репресии и унищожение на цели сектори от икономиката. Време е за истинска промяна и за хора, които имат куража да водят войната. Истинската война – за икономическото и духовно оцеляване на този изстрадал народ, а не онази, измислената – с пандемиите и заведенията.

От „Сдружението на заведенията в България“

и „Българската асоциация на заведенията“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. У нас излизат на протест единствено и само когато някакъв бранш е засегнат пряко и НИКОГА за защита на национална кауза. Къде бяхте бе ПИЛЕНЦА на батко оня ден, когато Възраждане организира протест, къде сте, когато ни плашат с Русия и ни обявяват за стратегически подлоги, къде сте. Всички неща са свързани. Едно време същите тези наши родни кретени твърдяха, че у нас трябвало да има 70% услуги и само 30% производство. И ако ги няма многобройните чиновници и НПО паразити, кой ще ви ходи в ресторантите, кой че ви ходи по прескъпите хотели, където една нощувка надхвърля една месечна пенсия. Обществото ни е разделено като никога на материална и духовна основа. Тези с пълните уста и гуши са се отрекли от рода си с УСЕЩАНЕТО за богоизбрани. Лъжете се, всички сме тъпи, подли и продажни. Такива са и нашите политически сили, нашите т.н. ЛИДЕРИ, образец на които е отвратителния банкянски кретен.

  2. Продажно правителство и продажни депутати, освен да копират заповеди и наредби от чужди държави, друго не знаят,чашата преля, народна метла по гърба е лекарството!

  3. Български ресторантьор, вечно „страдащ“ от перманентна липса на качествен кухненски персонал, клиентела и държавни помощи.
    Мръсна продажна паплач изхранваща се с държавни пари, що не протестирахте когато „ваксинираха“ българските деца. Мрете помияри!

  4. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ С КАМЪНИ САМОИЗБРАЛОТО СЕ ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО И САМОИЗБРАЛИЯ СЕ АГЕНТ НА ЦРУ НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ р. радев НАТО ТЪПЧЕ КОСТИТЕ НА РУСКИТЕ НИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *