Петър Волгин: Президент и Премиер вкупом лъжат! Българският народ не е избирал да е член на НАТО

Днес след руския ултиматум НАТО да се изтегли от териториите на България и Румъния, няколко наши ревностни евроатлантици излязоха с изявления. Темата коментираха президентът Радев, премиерът Петков, Христо Иванов и прочие проамерикански ястреби. В речите и на тримата се забеляза изречение от типа: „България отдавна е направила своя избор да бъде член на НАТО“!

Това твърдение обаче изобщо не отговаря на истината.

Българският народ не е избирал подобно нещо.

Решението да станем член на НАТО беше взето от политическия елит на страната. Тоест 100, 500 или 1000 души решиха нещо и го сведоха до останалите няколко милиона като свършен факт.

Съгласете се обаче, че много често има огромна разлика между вижданията на елита и настроенията на обикновените хора.

Горепосоченото изявление щеше да бъде вярно, ако у нас се бе провел референдум по темата да станем ли членове на НАТО или не. Както знаете, такъв не беше проведен. Вероятно защото на всички беше ясен резултатът от него – Отказ!

Дори и в момента най-правоверните евроатлантици у нас са на мнение, че подобен референдум не бива да се прави. Защото дори и те знаят какъв ще бъде резултатът от него. Когато мнението на народа се различава от мнението на елита, управляващите стават твърди като скала в желанието си да Не се допитват до гражданите.

В един момент обаче им се случват едни много неприятни неща. Но за това друг път.

Петър Волгин

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Г-н Волгин онзи елит беше и си остана найподлите хорица от селата за да има келепир.И днешните селяни не се различават от онези селяни. Кажете ми поне един револщционер,патриот от село. Не няма има само подлеци и предатели.

  2. Тия дни след искането на Русия АМЕРИКАНЦИТЕ,(не НАТО), да си извадят войските и оръжията, които ни пазели от Русия, излязоха като въшки на чело всичката ни политическа пяна, т.н. политически лидери-Бойчето банкянски, Ристето, Хаджигенчо от отровното студио, Румен Радев и цялата герберска гмеж.АлЙо и той не пропусна да се обади, щото някой да не помисли, че се е отказал от русофобията си. Медиите и те, добре охранвани с народни пари и с долари ще си чупят краката да дават думата на такива светила. БСП и тя мълчи оглушително, като, че ли тази буря ще я отмине. А ние, нещастните хорица, които искаме поне мир в растящата мизерия, в липсата на адекватно лечение, ние трябва да гледаме и слушаме целият този позор, в който ни убеждават, че мислят за нас, обгрижват ни с т.н. ам. ваксини, затварят ни като добитък в кошара, обещават ни все по светло икономическо бъдеще и сигурност от агресивната и озлобена Русия. Тоя свят,че и ние българите съвсем сме подлудяли, досущ сме като ослепените войници на Самуил, на които на 100 души са поставили политик с едно око да ни води към ада.

  3. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ПРОКУДИМ С КАМЪНИ САМОИЗБРАЛОТО СЕ ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО И АГЕНТА НА ЦРУ НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ р. радев БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА НЕ СМЕ ИЗБИРАЛИ НАТО ДА ТЪПЧЕ КОСТИТЕ НА РУСКИТЕ НИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ УМИРАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ БРАТУШКИТЕ ИДВАТ

  4. Г-н Волги, колкото е вярно, че българският народ не е избирал да членуваме в НАТО, тъй като никой не се допита до народа чрез референдум, толкова е вярно и обратното, а именно, че народът даде мълчаливото си съгласие за това членство. Вие спомняте ли си да имаше масови протести при влизането ни в НАТО? Аз не. Затова пък много добре помня Соломон Паси – епитетите ще ги пропусна – който със сълзи плака от радост, че е изпълнил поръчката на господарите си и ни е вкарал в кошарата НАТО. А ние си мълчахме като .утки. Скочи ли някой от нас да му строши главата тогава? Не. Реагирахме ли по някакъв начин? Не. На кого да се сърдим?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *