Дават ли си сметка Американските Подлоги у нас какво ги чака Когато Изгоним Чичо им Сам от земята Българска! Ето какво:

Туземната на чичо Сам бг. колониална администрация дори не си представя какво я чака в близко бъдеще, когато прогоним от „Земята на Ботев и Левски”американските колонизатори:

“Когато бягаха от посолството си в Афганистан на 15 август, 21 г., англичаните захвърлиха на територията му секретни документи с личните данни на хиляди местни афганистанци, които са им сътрудничели или са кандидатствали за сътрудничество (да станат техни агенти и информатори). Британски журналисти се добраха до данните на някои от лицата в тези документи и им телефонираха. Така установиха, че много от хората в тези списъци вече са арестувани, а някои дори убити. Разбира се е имало и една друга част – живи и здрави – които са успели своевременно да напуснат Афганистан. Отличен подход за евакуация на платена агентура, която е извършвала престъпления срещу собствения си народ.

Заслужава да се отбележи също и случаят при който наскоро Съединените щати предадоха на талибаните личната информация на граждани, сътрудничили със САЩ, които не могат да стигнат до летището. Всъщност те бяха предадени на милостта на талибаните.

Интересен в това отношение е и изтеклият наскоро анализ на специалните служби на Полша, озаглавен „План-Б“. В него се казва, че след провала на САЩ в Афганистан, след неконтролираното изтегляне на САЩ от Афганистан, „Съединените щати не са напълно надежден съюзник“. Те са способни да предприемат действия „в интерес на свояте вътрешна политика, независимо, че това може да е крайно опасно и изцяло за сметка на други държави, които са твърде тясно свързани с Вашингтон и виждат в него стабилен и сигурен съюзник“. Това би могло да има големи последици за бъдещата политика на толкова много държави, които, дружейки със САЩ „са сложили всичките си яйца в една кошница“. Не особено искрено пожелаваме на тукашните евроатлантически ястреби и нежни НПО-агенти, които 30 години търгуват с националния ни интерес и съдбините на народа срещу американски грантове, да имат своя „План Б“… в случай че… Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ С КАМЪНИ САМОИЗБРАЛОТО СЕ ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО И САМОИЗБРАЛИЯ СЕ АГЕНТ НА ЦРУ НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ р.радев ДОПУСКАТ НАТО ДА ТЪПЧЕ КОСТИТЕ НА РУСКИТЕ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ

  2. ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ЗАЕДНО МОЖЕМ КАТО НА ШИПКА НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ СМЕ ВИ ИЗБИРАЛИ

  3. „Цял ден слушам радио и чат-пат гледам ФБ. Констатирам истерична, но малобройна мобилизация на руската пета колона.
    Явно някой е подвел Путин, че като поиска НАТО вън от България, целокупният русофилски народ ще го подкрепи. Както през 2014 година някой го подведе, че само като влезе в Украйна, целокупното рускоговорящо население ще се вдигна да му помага. Явно вярва на някакви сибирски шамани… Пардон, сибирските шамани са сериозни хора, може би вярва на Алена.
    А днешният ултиматум към България да е за урок на ГЕРБ, ДПС и всички останали: колкото повече се подмазваш на руснаците, колкото повече дарове им носиш, те толкова повече те презират и втвърдяват тона. Така е от 500 години, време беше това да се научи най-сетне.“

    Обичащият да го шибат турци – Евгений ДайноФ

    • Някои измислени политолози смятат, че Путин има нужда от нечия подкрепа. Преди време той беше заявил, че единственият съюзник на Русия е руската армия – доказан факт!

  4. И не е само Дайнов, в последните дни паднаха толкова много маски, толкова много нашенци свалиха овчите си кожи, че вече ме е срам да се определям българин. Бойчето и цялата му шайка, Ристето Иванов, Хаджигенов, Радев и Янев, за Кирето какво да мислим. Колко журналисти вече не крият омразата си към Русия и необяснимата си любов към Янките, и това хора с големи претенции, между които и Кулезич, и Дерменджиев, че и Диков, Осман Октай и колко други. Ми нека вместо ликовете на Левски и Ботев всички тия гниди си поставят лика на Херо Мустафа, нека си направят домашни идоли с Байдън. Русия е дълбоко в сърцата ни, няма друга страна с толкова паметници като у нас, на благодарност към великия им подвиг.

  5. Не казвай „хоп“ преди да си скочил.Ние ли ще изгоним чичо Сам? Смях. Ако можехме до сега защо не го изгонихме. И какво се промени у нас,че изведнъж ни се появиха сили и възможности да го изгоним – икономиката ни разцъфтя? Забогатяхме? Армията ни стана мощна и многобройна? Военната ни промишленост? Нищо от това аз не наблюдавам и чичо Сам, ако напусне България, дай Боже, това няма да е наша заслуга. Нас за пореден път,евентуално, ще ни освобождават. А какво е казал Левски? – „Който ни освободи….“, нататък знаете.

  6. През Турското робство аскерите са убивали и главите им са набучени на кол, така са постъпвали с предателите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *