Тъкър Карлсън: „Главният урок от Афганистан: САЩ се управляват от Неолиберални Крадливи Клоуни“

Преди 20 години САЩ нахлуха в Афганистан и започнаха да убаждават света и собствените си граждани, че ще превърнат тази пребиваваща в каменната ера страна в съвременна Белгия. А Афганистан не е първата страна, която САЩ разрушиха, съсипаха и ограбиха, а после избягаха като пълни мерзавци.

Такър Карлсън

Над 40 са страните, в които през последните 150 години САЩ са нахлули и впоследствие са ги оставили в много по-лошо състояние от това, в което са били преди да бъдат окупирани. Списъкът с такива държави е дълъг и за съжаление продължава да расте. Една от причините за това е, че в продължение на десетилетия нео-либералните политици, интелектуалци и икономисти използват Третия свят като лаборатория за своите теории за „правилната” организация на обществото… Те налагат радикалния си глобалистки проект чрез социално инженерство върху най-бедните хора в света, които нямат сили за съпротива.

През последните двадесет години САЩ отдели близо 20 милиарда долара за пропагандиране и налагане на феминизма в Афганистан. С тези пари Конгресът е финансирал множество образователни програми и джендърни изследвания в Кабулския университет, и семинари за афганистанските мъже на тема „борба със стереотипите.” Но всички тези инициативи и пърформънси никак не се харесаха на афганистанците.

А и защо трябва да им се харесат?!

Въпреки предупрежденията, че налагането на радикална джендърна политика прави ситуацията в Афганистан още по- нестабилна и дори провокира бунтове, тази политика на окупатора САЩ продължи.

Това е лицето на късната американска империя: Семинари за джендърни изследвания под дулото на автомата.

Тъй като Кабул падна, а американците побягнаха панически, струва си да зададем очевидния въпрос: защо талибаните победиха? И как, мамка му, 16-ти век победи 21 -ви? .. .

Един от най-вероятните отговори е: Афганистанският народ решително отхвърли това, което западните окупационни сили му пробутваха с твърда и мека сила в продължение на 20 години. Оказа се, че хората в Афганистан всъщност изобщо не искат симпозиуми по джендър изследванияИ не приемат идеята, че мъж може да забременее. Смятаха, че е нелепо. Те не пожелаха да намразят своята мъжественост и да започнат да се срамят от нея. За тях това е смехотворно. Те харесват патриархата. Харесват го и повечето от жените им. И сега си върнаха всичко това, тази своя самобитност обратно.

В Афганистан САЩ претърпя фиаско, защото цялата тази неолиберална програма е гротеска. Тя противоречи на човешката природа. Не отговаря на нито един от дълбинните човешки стремежи. Защото неолиберализма не е никаква идеология, а просто една сцена, на която дори самите изпълнители се забавляват. Забележете, че те дори не предполагат подобряване на живота ви. Това е клоунада, поръчана от глобалната олигархия. И тази клоунада те могат да наложат само със силасамо под дулото на оръжието. А им е жизнено необходима, защото тъкмо зад нейната фасада ограбват набелязаната държава.

И веднага щом клоунадата стане ненужна, веднага щом американските войници напуснат страната и освободят военните си бази в нея, местните хората се връщат към живота, който предпочитат.

И това е може би най-важният извод от Афганистан.

Един коментар на Такър Карлсън

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/FXtwuO-ZUR0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКИЯ АФГАНИСТАНСКИ НАРОД КОЙТО УСПЯ ДА СИ ВЪРНЕ НАЙ БЪРЗО РОДИНАТА ОТ АФГАНИСТАН БЯГАТ САМО ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПАТРИОТИТЕ СА ТАМ И СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ

  2. Наричат колонизацията peacekeeping , т.е. опазване на мира. У нас са също за да ‘опазват мира’ в Черно море. А в същност ограждат Русия. Много им пречи факта, че тази най-голяма страна не иска да им бъде васал.

  3. От цялата работа ние ще го отнесем, защото сме си дали г.за под наем на американците. За Русия ние сме вражеска страна, страна от НАТО.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *