Боян Чуков: САЩ Ударно сменя колониалната администрация у нас с ново поколение!

„Изборната победа на „Продължаваме промяната“ е голям успех за американската геостратегия на Балканите и конкретно в България. Новата партия е точно копие на американската Демократическа партия, която проповядва неолиберализъм. Листите на „Продължаваме промяната“ преливат от кадри, свързани със САЩ, което никак не е случайно. Това означава, че САЩ ударно подменят колониалната администрация у нас с неолиберални глобалисти, а големите губещи се оказаха консервативно лявата БСП и консервативно дясната „Демократична България“. Същият политически инженеринг САЩ приложиха с успех в цяла Европа. Спомнете си как глобалистът – неолиберал Макрон измете традиционната левица и консервативната десница във Франция и те днес са жалки партийки с по няколко процента подкрепа на избори. Това той и американските му консултанти постигнаха с помощта на огромни изборни измами и машинации. Това е част от политическият инженеринг, чрез който американските неолиберални глобалисти владеят колониите си в Европа и света. И сега го наблюдаваме в България“. Това заяви в свой коментар днес политическия анализатор Боян Чуков.

За успеха на новия американския политически проект решаваща роля изигра президента Румен Радев. Въпреки това, той беше подкрепен от избирателите и на БСП, и на ДБ, но неговата победа се оказа изцяло за сметка именно на техните изборни резултати. ПП, подкрепени от президента, изсмукаха буквално гласове и от БСП, и от ДБ, а коалицията около Мая Манолова дори остана извън парламента. Разбира се, тази фина машинация е изцяло продукт на политическите инженери в американското посолство, ръководени от Херо Мустафа, която се оказа най- ловкият посланик на САЩ у нас през последните 30 години.

„България разполага с един месец преди да се произнесе за позицията си по въпроса с членството на Северна Македония в ЕС. Срокът – 14 декември, беше даден от френският президент Макрон. И точно дни преди изборите, Кирил Петков и Асен Василев дадоха интервю пред македонско издание, в което заявиха, че българските политици вече няма да пречат за отношенията между двете страни, а напротив – ще работят усилено за укрепването им. Разбира се, подобно хрумване за „разведряване“ на отношенията ни със Северна Македония изобщо не е случайно, а само увертюра към това, което предстои. Западът не крие желанието си и натиска България да излъчи най- после редовно правителство, което да им свърши черната работа, като свали ветото върху Северна Македония и приеме „Истанбулската конвенция“. Трябват им и още по-послушни и чевръсти управляващи на терен, които час по-скоро да започнат подготовката на България за прифронтова милитаризирана зона за евентуални действия срещу Русия. Никак не е случайно заявеното американско намерение за построяването на още 3 военни бази в България, една от които ще е на северния ни черноморски бряг“, заяви топ политологът ни Боян Чуков. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ НАТО ЕС И САЩ ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ КОЙТО ИЗЛЕЗЕ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  2. Вече 31 години с всяка подмяна на американската администрация България е докарана до дъното ,унищожена ограбена.извърши се геноцит,въвлечена за война с Русия .Всички тези вече 31г. ни теглят постоянно маината ви прости оселяни.Това е сащ.Бабите си изядоха и откраднаха листчетата за да се нахранят о затоплят.И тези измамници ще ни управляват.

  3. Прост народ, фрашкан с подлеци и подлоги се мачка най-лесно. Проф. Иво Христов го е декларирал отдавна, че не сме даже колония, а подмандатна територия. Румен Радев ясно и категорично заяви, че е НАТОвски генерал и трябва да работи в сътрудничество с дневния ред на Щатите, а той е война с Русия. И всички политици у нас се заеха да си чепкат вълната. Бойчето много „улесни “ ситуацията като предложи един академичен ПЛУЖЕК, така че щем не щем да гласуваме за Радев и за двамата му наложници. Вече отиваме към финала на държавата, няма да има продължение.

  4. Какво остава, освен да ходим в неделя да гласуваме за Герджиков. Ама бил от ГЕРБ, ако ще от СС да е, но да има поне някакво противодействие на тези нагли мутри Киро Лъжеца, Асен Крадеца и всичките около тях – „Аз съм Даниел Лорер и съм женен за една прекрасна съпруга…“ А за в бъдеще да си приготвим по една дебела сопа, който няма нещо по-сериозно. Без бой няма да стане.

    • Жестоко се мамите!
      Герджиков е много по-лакейски настроен от останалите нови политически лица!
      Целия му вид говори ясно що за мазник е за да остави, да зареже поста, на който го е „наместил“ Борисов, за което пък „РЕКТОРЪТ“ награждава „КРЪСТНИКА“ си с най-високата награда на СУ, ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА!
      А за рождения си ден, Герджиков получава златна пара, пендар, с облика на „кръстника“!
      И така, „аз на тебе, ти на мене!“ До безкрай!
      Интереси! Лични!
      Та той ли ще защити България от ЧУЖДИ НАШЕСТВИЯ И ОГРАБВАНИЯ?
      ИЛЮЖЪН!

      • Герджиков е лакей на Баце, а Баце мрази Радев и затова се надявам ако президента е на Баце той да прави сечено на радевите мошеници Кирчо и Кокорчо. Нямам никакви илюзии, че единия кандидат за президент е по-свестен от другия – хвани единия, удари другия – но какъв ни е избора.Да гледаме как тая гад Киро натиска всички да се ваксинират за да може да продаде колкото може повече биоданни на Амазон?!?Предварителен договор е сключил с тях човекът, трябва да го изпълнява.Какъвто и да е Баце, но Истанбулската конвенция при него не мина. Да се надяваме,че и подопечния му президент ще слага доколкото може прът в колелата по този въпрос.
        Най-малко от 15 г. не съм гласувала, но в неделя май ще отида да гласувам – не за Герджиков, а срещу Радев.Както и да го въртиш, все един от двамата ще е, Герджиков ми се вижда по-малкото зло.

      • Когато питали навремето Стамболийски защо се е съюзил с комунистите, той отговорил: „Когато срещу теб идва мътен порой не гледаш с какво запушваш дупките в стената – с л.йна, с кал, с каквото ти падне под ръка“====И ние така сега трябва да запушваме с каквото има под ръка. Грджиков имаме, с него трябва да се опитаме да запушим.

  5. Общо взето вярна картина. Само като гледам резкциите на форумците, „Козяк инжинерите“ бая трябва да се замислят „има ли почва у нас“ тая дето си я мислят и 30 години след Сол Полански начертаното все по-малко се приема, а харесва – ама хич. Не си струват нито харчовете за отглеждане на местните хрантутници, нито за малоефективната пръдня произвеждана от тяхните т.н. „инженери“. Все повече хора посрещат с негодуване и възмущение ставащото у нас, като разпознават грозното лице на измамата поднасяна като демокрация и евроатлантически ценности. Бай Дончо Тръмпа беше схванал безперспективността на целта и усилията за постигането й, но трърдоглавците от тайните служби на янките упорито се държат за тая „кауза пердута“, която им осигурява постове и ги храни. Затова, по същият алгоритъм като на толкова избори у нас му спретнаха отиване в пенсия, за да не им пречи. Интересно ми е какво ще превят краварите ако кухият долар се срине и амбасадорите им по света станат „персони нон грата“.

  6. България трябва незабавно да направи постъпки за напускане на ЕС и на НАТО!
    ВСИЧКИ ТЕЗИ СКЪПО ПЛАТЕНИ ЧИНОВНИЦИ РАБОТЯТ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСЯКА ЕДНА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА, СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ РЕСПЕКТИВНО!
    ОТНЕМАТ НИ ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА И ДЪРЖАВНОСТТА, И ДЪРЖАВАТА, И ПАРИЧНАТА ЕДИНИЦА, И ГРАНИЦИТЕ, И ВЪЗДУХА И ЗЕМИТЕ, И МОРЕТО! И СВОБОДИТЕ И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!
    ПОЛИТИЦИТЕ ДА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ НАРОДЪТ НА ГЕНОЦИДА НА САЩ И ЕС!
    ПРИЗИВА НИ ЩЕ БЪДЕ „СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ“!

  7. Не се ли усещате, че ви манипулират точно по същата рецепта, както с грипчето? Няма добри и лоши индианци, има глобалисти и националисти. Каква е разликата между Путин със зелените сертификати и сащисаните глобалисти? Никаква! Съответно и едните и другите в момента всяват смут с агентите си, за да не ви светне, че хаосът е по техен избор. Наричат Костадин Костадинов, „копейкин“, но руските агенти създадоха паралелна партия копираща името „за ВЪЗРАЖДАНЕ на отечеството“. Подло и чекистко! Даже американците го правят по-нежно. Ползвайте ги по предназначение тези глави, ако можете!

    • Ти си напълно ненормален, бе. Я слез нна земята. Мислиш, че Русия има някакво влияние върху българската политика ли, бе?! Лелеаее, майко. само ще те светна, че всеки опозиционер в България от години е подложен на мониторинг и проверки дали не е получил случайно някоя стотинка от Русия. Проверяват за това НАП, Данъчна полиция, за същото са длъжни да докладват и банките. Много си зле, брат. Но жив и здрав да си.

      • Веско, мисли, бе брат, остави емоциите! Тук нашите интереси са последната грижа на големите, а ние трябва тях да търсим.

  8. „До 2030 година няма да остане нито държава България,нито живи българи…!“

    Едмънд дьо Ротшилд

  9. Много ми хареса мисълта на Стамболийски! Наистина положението е точно такова и за това трябва да се избира по-малкото зло, което е Баце и Герджиков! Ясно е, че и двамата кандидати за президент са американсски коне, но Радев е по-опасният за България! Той многократно до сега го доказа! Последното му творение е скандала с Турция! Дипломатически скандал с Турция е изключително опасен за нас и затова малцина си дават сметка (най вече наивни малоумници, които се имат за патриоти). Турция е огромна държава, като население , територия, икономическа и военна сила, а като капак у нас има компактно мюсулманско население, което в голямата си част се определя като такова с турски произход. Тя ако реши да отговаря на безумията на нашите управници свят ще ни се завие! Най-лесно е да пусне 20-30 000 мигранти по нашите граници и ние ще сдадем багажа. Към всички кризи ще се появи още една още по-опасна – мигрантска. И всичко това заради безкрайния стремеж на Радев да стане втори път президент! Това си е чисто безумие! Някой може ли да ми обясни, защо онези малоумници от по-предишното народно събрание премахнаха ограничението за секции извън ЕС и дадоха в ръцете на Турската държава, ако реши да вкара 300 000 гласа в нашите урни и така ДПС да стане незаобиколим фактор в българската политика! Къде беше патриота Румен Радев, когато накара още в събота работниците от печатницата да наберат текста на променения Избирателен закон за да бъде публикуван още в понеделник и да влезе в сила (т. н.политика на свършените факти) и така да се сдобием с неограничен брой секции в Турция (което може да е 90 000, но и 300 000 гласа)! Сега за някакви си 1000 души Рашков прави пиар акции да хвърли прах в очите на такива малоумници, като Flick от коментарите по-горе. Мнозина ще ме обвинят в прекалена мнителност, но мисля, че зад това стои чичо Сам. Явно идеята им е да се влошат отношенията с Турция и нашия народ да приеме нова американска база и още американски войски у нас за да ни „пазят“ от Турция (лично аз мисля, че ще ни пазят толкова, колкото опазиха кюрдите, които воюваха заедно с тях в Сирия!).

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *