Коалиция „Козяк“ Спечели Изборите и си назначи „Възраждане“ за контролирана опозиция!

Парламентарните избори в България спечели инженеринговия американски проект „Продължаваме промяната“.  Страната ни ще се управлява от правителство с премиер американския агент Кирил Петков, зад което освен набързо и кризисно скалъпената му партийка, ще стои коалиция от няколко други инженерингови US- партии – ДБ, ИТН, както и пречупената и полуовладяна вече от „Козяк“ БСП.

Изборите за парламент и президент приключиха. Две трети от народа категорично отказа да гласува в този колониален фарс, а и малцината, които все пак отидоха до урните, може би вече съжаляват. Един човек обаче ще е много доволен от изборните резултати в България. Неговото име е Джо Байдън. Почти сигурния вече успех на Румен Радев в президентския вот, се връзва изцяло с линията на САЩ у нас. А и да не забравяме, че още на 8 юли т.г., при откриването на емблематичния форум „Три морета“, единствените поздравени поименно бяха Румен Радев и гражданина Кирил Петков. Поздравяващият във видеообръщение бе точно Байдън. Станахме свидетели на ръкополагането на американските пълномощници във васалната територия България. Днес Байдън вероятно дори не си спомня, че има такива хора, „Три морета“, а и такава държава. Но съветниците му ще му го припомнят, тъй като точно от тук е предвидено да се води горещата конфронтация с Русия. На 8 юли той поздрави един български гражданин. Вторият бе поданик на приятелска Канада. Четири месеца по-късно първият е почти преизбран за президент на България, а вторият – най-вероятен премиер.

На 8 юли Джо Байдън поздрави Румен Радев и Кирил Петков във видеообръщение. „Демокрациите трябва да докажат, че могат да работят за народите си, за да се изкорени корупцията в региона“, заяви американският президент. Той обяви, че САЩ твърдо застават зад политическия проект „Три морета“: „Има невероятен потенциал, за да се подобри просперитета на този регион и на целия свят. САЩ ви подкрепят, ангажирахме се да се подобрят връзките във вашия регион, за да може Европа да изпълни целите си – да е обединена и да живее в мир“.

Как стана така, че развитието на политическата ситуация у нас „съвсем случайно“ следва интересите на САЩ, е въпрос с (не)повишена трудност. Отговорът е прост: България е колония на САЩ. А след като САЩ решават кой да спечели българските избори и да състави кабинет, а също и кои партии да влязат в парламента, с колко процента и с кого да се коалират… дали те не решават и кой да им е „опозиция“? Решават и още как.

ПП „Възраждане“ бяха допуснати до НС за да изиграят ролята на „отдушник“ , предпазен клапан за свръхналягането, което се получава от напълно фалшифицирания вот в полза на неолибералните евроатлантически партии… (Реално „Възраждане“ може да е взело и в пъти повече гласове, но също така ако колонизаторите от САЩ желаеха, можеха въобще да не допуснат партията на Костадин Костадинов в парламента! Можеха напълно да им окрадат гласовете. Машинния вот го позволява) Това е типична тактика на неолибералните глобалисти, която прилагат в много страни по планетата: Да оставят някаква контролирана от тях алтернатива – като клапан за изпускане на налягането) Същото те правят и на медийния фронт. Контролират 99 % от информацията, която спускат на масите като дезинформация. А отделни гласове на истината и реалността, като този на Дейвид Айк, не се унищожават директно, а се натикват в една ограничена медийна ниша без възможност за разрастване – да проповядват пред една ограничена аудитория. Процесът се контролира така че да не може да се формира критична маса от мислещи хора.

Схемата по която евроатлантическата неолиберална върхушка у нас допуска антисистемна опозиция срещу себе си, е вече отигравана многократно и доведена до съвършенство. „Атака“ и „РЗС“ на Яне Янев ги пуснаха в парламента както се подмамва дивеч в капан, след което впрегнаха цялата държавна машина да ги громи и дискредитира пред очите на народа. Първо с пари и компромати разбиваха парламентарните им групи, после ги очерняха медийно, а накрая службите ги притискаха и заплашваха за да ги опитомят до състояние- „послушни пудели на властта“. Затова не се чудете как буквално за една нощ Волен Сидеров, Яне Янев, Антон Тодоров и Тома Биков от върли опозиционери, се превърнаха в най-предани и любящи слуги на управляващата глобалистка хунта.

С антисистемната партия „Възраждане“ стратегията е друга – много по-стегнато контролирана. Обстановката в страната ни и в света е взривоопасна и американските ни господари нямат време и нерви да си играят игрички на дискредитиране. Затова директно са се споразумели с лидера на партията. Обещали са му, че ще го допуснат в парламента, но само ако е фиктивна опозиция.

Неслучайно преди няколко седмици Костадинов рязко спря призивите си за излизане от НАТО и ЕС, които години наред плагиатстваше от „Атака“, от сайтове като нашия Skandalno.net и други интернет форуми – изговаряше ги в публичното пространство буквално със запетайките… Преди няколко седмици обаче рязко спря и съсредоточи посланията си единствено върху фалшивата пандемия и „зеления“ сертификат.

За сравнение – на тези избори отново по волята на Американското посолство друга една антисистемна партия „Русофили за възраждане на отечеството“ с ерудирания си лидер Николай Малинов, лично награден от Путин с орден за заслуги, получи само 0.29% от гласовете на избирателите. Санким само толкова са русофилите в България?! И то в момент, когато погледите и надеждите на половината колонизиран свят са вперени в Русия, която след 30 години отново се явява алтернатива на мракобесния еднополюсен англосаксонски модел. В такъв един момент българския народ, който според авторитетно проучване е на 80 % русофилски, категорично отказва да гласува за русофилска партия, посочена лично от Владимир Путин. И по точно- правят го само 0.29 % от малцината гласували въобще. И само 4.85 % гласуват за „Възраждане“. Не. Изборите бяха фалшифицирани, машините свършиха пъкленото си дело. А допускането на „бялата лястовица“ ПП „Възраждане“ до българския парламент силно намирисва на договорка с американците. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. поробването от триматалъжци и продажнопослушници започва.сега.

  2. Аман от крадци на чужди статии и полит-разбирачи. Що не пишете обстойно, как краварите превзеха изцяло любимата ви БСП и там останаха 10 свестни българи. Всичко останало е долна паплач. А тръгнахте да плюете единствената партия, която все още за сега се бори за България?

  3. Първият коментар на Костадин Костадинов днес (15 Ноември) беше точен и остър – както обикновено са неговите коментари.
    На фона на пълното мълчание на останалите партии – коментарът му говори, че определено не е купен или подчинен. Което не може да се твърди за мълчащите лидери на останалите парламентарни партии.

  4. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ НАТО ЕС САЩ ХЕРО МУСТАФА ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ КОЙТО ИЗЛЕЗЕ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЖИВ ДА НЕ ОСТАНЕ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ

  5. Коментар от друг сайт на вниманието на тези,които много напъваха всички да сме ходели да гласуваме:“Всъщност,не победи ли софтуера?
    От всички,които познавам,само един е гласувал за ПП.
    Как така си взеха от всеки по колкото трябва?“///Гласувахте и им дадохте материал от който да си вземат колкото им трябва. Ако процента на гласувалите беше по-висок, то и процента с който щеше да спечели ПП щеше да бъде по-висок.

    • Напълно съм съгласен. Номерът беше още по-масирано да не гласуваме. Иначе им даваме материал за изборните манипулации в полза на сатанистите

  6. Искам да питам автора на статията, нима в Русия Путин не следва плана на глобалистите за ваксиниране?! Нима не прилага зеления сертификат?! Още чакате някой да ви спаси а такъв няма. Путин е масон, същия е като другире.

  7. Не ми харесва това, че на фона на фалшифицираните избори и „изборната победата“ на тези палячовци се прави опит да се отклони вниманието и да се хвърлят камъни по Възраждане, която остана единствената надежда на българите! Защо автора не пише за предателството на цялото ръководство на БСП, които натикаха партийните овце да гласуват за този еничар радев и неговите смешници!

  8. „До 2030 година няма да остане нито държава България,нито живи българи…!“

    Едмънд дьо Ротшилд

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *