Борисов: Корупция има! Но говорейки за нея, Президентът Радев Извършва НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

ГЕРБ изпаднаха в амок след като вчера президентът Румен Радев поиска съд, затвор и конфискация на имуществото на замесените в „Апартаментгейт“ и всички останали Гейтове. Държавният глава директно обвини премиера Борисов за това, че авторитарният му и в същото време напълно безотговорен стил на управление довел до чудовищна корупция и кражби за десетки милиарди на всички нива в държавата.

Само няколко часа след гилотиниращата реч на Радев, из телевизионните студия плъпна дежурната шайка от гербаджийски глашатаи, които вкупом обвиниха Радев, че им гонел чуждестранните инвеститори. Очевидно прясна опорна точка, току-що спусната им от централата на ГЕРБ.

Корупция в държавата наистина имало, но не му било работа на президента да говори за нея. Защото имало опасност с тези си приказки държавния глава да изгони „Фолксваген“. Нищо че автомобилната компания още не е решила дали ще инвестира у нас или нейде другаде в Европа. Но на ГЕРБ им трябваше опорна точка, от която да ударят по президента и си я намериха – макар и силно изнасилена. Първи атакува президента самия Борисов. Не било редно в качеството си на държавен глава Радев да се изказва за корупцията. Правейки го, той предавал националните интереси на родината, каза вдъхновено Банкянския философ. А след него се зареди една дозина мекерета, които да разгласят и преповторят в публичното пространство гениалното прозрение – бившият президент Росен Плевнелиев, вицепремиерът Томислав Дончев и още няколко видни гербаджии днес цял ден повтарят като папагали колко лошо правел Президента като говорел за корупцията в страната ни пред чужденците..

„България има проблем с корупцията. Представете си колко гнусно изглежда в очите на българския гражданин, когато разбере, че някой политик е взел евросубсидия, с която си е направил китна къщичка, в която живее“, заяви Томислав Дончев тази сутрин. С което само потвърди обвиненията на Румен Радев. Но пък побърза да обвини президента, че не било редно като представител на държавата, да прави подобни изказвания. Нещо повече – Дончев заяви убедено, че Румен Радев бил „активизиран“ покрай предизборната кампания.

Още по- нелепо от това на Дончев обаче беше изказването на най- презирания президент в историята българска- Росен Плевнелиев. Бившата държавна говореща глава обичайно глуповато се изцепи, че Румен Радев нямал право да говори за корупцията в държавата, защото щял да изгони кандидат- инвеститорите. Това обаче не му попречи секунда по-късно чистосърдечно да признае, че „корупцията е навсякъде около нас – и в държавния, и в частния сектор“. Но… Радев трябвало да си мълчи, за да не навреди на имиджа на България пред чуждестранните фирми…

Алоооууу, ирландската пастирка, наистина ли смяташ, че чужденците не са наясно с размерите на корупцията у нас?! А срива в чуждестранните инвестиции и разбягалите се вече налични чужди инвеститори, които масово преместиха бизнесите си от България в Румъния и Сърбия?!? Това на какво го отдаваш?

Този път обаче ГЕРБ решиха да стигнат по- далеч от традиционното хвърляне на медийна помия срещу така омразния им президент Радев. Днес на обяд депутатите им Тома Биков и Цветомир Паунов внесоха сигнал в ЦИК, че Румен Радев, който би трябвало да е неутрален, се включил в предизборната агитация в подкрепа на БСП.

Действията на Биков и Паунов могат да се разчетат и като отговор срещу сигнала на БСП за това, че премиера Бойко Борисов, който оглавява предизборния щаб на коалицията ГЕРБ-СДС-Гергьовден. Борисов го направи за да отстрани Цветан Цветанов, който официално е шеф на предизборния щаб на партия ГЕРБ. Но ГЕРБ не смеят никъде да го покажат, заради скандала с евтиния му луксозен апартамент. А да не говорим, че Лицето по принцип си е силно мразено от обществото. Затова и Борисов иззе функциите му. По закон обаче е забрането да съвместява функциите си на премиер и шеф на предизборен щаб… и би трябвало да излезе в отпуск. Нещо, което БСП поискаха от ЦИК. Но ЦИК отговори, че не можел да вземе решение по казуса с Борисов. И как да го вземе, като всички вътре са назначения на ГЕРБ.

Т.е., на ГЕРБ пак президентът им е виновен! Затънали са до ушите в кражби и корупция, а хората вече откровено и агресивно ги мразят… И за това е виновен президента. Даже традиционно срамежливите и коленопреклонни пред властта им социолози им вещаят загуба на изборите с 2 %. Които 2 % всъщност са катастрофално повече и това ще лъсне с цялата си прелест на евровота… Но отсега да е ясно: Когато след седмица ГЕРБ бъдат стихийно пометени от справедливия народен гняв – за това ще е виновен пак президента Румен Радев! Впрочем тогава той едва ли ще e против да му се вменява подобна „вина“. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Това нещо Биков е главният подавач на сигнали, по поръчка на Борисов, но същият едва ли ще застане да го защитава, ако гневът на гражданите изхвърли тапата и се търси виновен. Шайката си има и длъжности за доносници и длъжности за платени помияри, които веднага след провал остават вакантни.

  2. господата НАГУШИЛИ се от Властта и ДО УШИТЕ са в кал от КОРУПЦИЯ, ПРЕДАТЕЛСТВО наВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ……ЗА НАРОДА интереси, СРИНАТА икономика, ПОДЛИЗУРКИ на външни сили ….ДО БЕЗКРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..и ИМАТ НАГЛОСТТА да нападат словесно ДЪРЖАВНИЯТ НИ Глава…..ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ……..СРАМ, СРАМ, СРАМ СТЕ за БЪЛГАРИЯ…….ОТВРАТИТЕЛНИ МИЖИТУРКИ!!!!!!!!!!!!! ДА НИЕ…..що-годе мислещите и отговорни в ЦЕЛИЯТ НИ съзнателен живот БЪЛГАРИ………ВИ НЕНАВИЖДАМЕ…….МЕРЗАВЦИ БЕЗСКРУПОЛНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Крайно време е да бъдат разследвани най-гнусните герберасти: Т. Биков, Г. Харизанов, А. Тодоров, С. Гърневски. Невъзможно е точно тези да не са бъркали в кацата с мед. Време е да им затворим плювалниците.

  4. БОЖЕ ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ.КАКЪВ „ПРЕКРАСЕН БИСЕР“, КАКВА МИСЪЛ И ВНУШЕНИЕ ЧУТОВНИ, ДА ОБВИНИШ ПРЕЗИДЕНТА, МАЖОРИТАРНО ИЗБРАН, В НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ЗА ИЗРЕЧЕНА ИСТИНА, НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР.

  5. АКО ИСКАШ НАРОДЕ ДА ОЦЕЛЕЕШ ИЗЛИЗАЙ МАСОВО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП И ДА ЗАСТАНЕМ ДО ПРЕЗИДЕНТА НИ РУМЕН РАДЕВ АКО СИ СТОИМ У ДОМА БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ СЛЕДВА БЯГСТВО И ГРОБИЩЕ ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА МАФИЯ ГЕРБ

  6. В ГЕРП е бъкано с МОРАЛ….от вторият до последният гербер всички и постоянно са морални оставкаджии…..
    САЛ ПЪРВИЯТ ГЕРБЕР Е БЕЗ МОРАЛ….И НЕМОРАЛЕН… все още!!!!!

    С тия морални оставки ще излезе, че само Борисов няма морал…..
    Вица на байхУЙя със страшния номер.
    „Излизам аз на манежа, целият в бяло – бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки, – оркестърът свири туш, над залата се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват – целият цирк в л @йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки…оркестърът свири туш…..“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *