Борисов в несвяст: Манолова е човек на Братя Галеви! Те й помагат от чужбина! Плаща на роми да топят Фандъкова, че уж купува гласове! Вижте и Отговора на Мая Манолова:

Днес, само ден преди втория решаващ тур на кметските избори премиерът Бойко Борисов хвърли злостни и още по-неадекватни обвиния срещу опонента на неговата партийна кандидатура Йорданка Фандъкова – независимата, но подкрепена от БСП и няколко десни партии Мая Манолова. Ето в какви черни грехове обвини изпадналия в паника Борисов най-големия си кошмар – лявото острие Манолова:

Манолова и хората й са подготвили сценарий за подмяна на вота тази неделя в София – вербували са роми да се снимат как „гласуват под строй” за Йорданка Фандъкова, обяви по bTV премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му, клиповете с тези роми щели да се разпространяват целодневно утре и вдругиден в социалните мрежи, за да навредят на кандидатката на ГЕРБ.

Борисов заяви, че снощи Манолова е била в софийското село Волуяк, за да се пазари с местните роми. Премиерът редовно получавал информация от възмутен човек от предизборния екип на Манолова.

„С какво Манолова може да бие Фандъкова? Нищо не може да покаже построено, но много я бива в аферите.

Веднъж хората около нея завлякоха прокуратурата с аферата „Костинброд“. Сега са измислили нещо ново за неделя и го правят цяла седмица. Всички знаят, че ромите в София са 1000 човека и гласът им не може да наклони вота. На втория тур аферата ще е следната: Няколко групи роми ще бъдат снимани как гласуват за Фандъкова и няколко телевизии ще дадат пресконференции как се подменя вота в София“, обясни Борисов.

Може да попитате дали Манолова вчера е правила среща с ромите във Волуяк да се спазарява кои от тях да излязат и да кажат, че ГЕРБ са им платили да гласуват. А истината е, че ГЕРБ и общината са осигурили работа на стотици роми – в чистотата , в гробищата“, каза още той.

Борисов изрази убеденост и че издирваните чрез Интерпол от години братя Галеви помагали на Манолова да събира ромски гласове.

„Братя Галеви са й помогнали много през ромските лидери. Не са в България, но това не значи, че от чужбина нямат влияние върху ромските босове. Това е направено контролирано“, вещо разясни премиертът. Но и за това си твърдение Борисов не приведе нито едно доказателство.

Skandalno.net припомня, че Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви, са в неизвестност от 2012 година. Двамата напуснаха тайно страната в момент, когато срещу тях влезе в сила присъда за организиране и ръководене на престъпна група.

По думите на Борисов обаче около Манолова имало не екип, а „сбирток от физически нечистоплътни хора“, един от които, чието име започвало с буквата „Б“, поискал от самия него, когато навремето се кандидатирал за кмет на София, 3 милиона лева, за да му покажел как се правят избори.

„Аз мога да се закълна в каквото искате. Той знае кой е“, отговори Борисов на въпроса кой е Б.
Казах му, че нямам толкова пари, че току-що излизам от поста главен секретар. Откъде толкова пари по онова време?! А той ми вика: Ще вземеш от Цветелина”, разказа лидерът на ГЕРБ в ефир.

По думите на Борисов въпросният Б. се появявал винаги там, където има нов политик и се занимавал с това да обучава политици.

На въпроса на водещия кои са „орлетата на Борисов“, премиерът отговори, че вероятно Мая Манолова визира общинските съветници от ГЕРБ Орлин Алексиев и Орлин Иванов, които обаче вече не са в общината. „Тях ги няма, защото Фандъкова не ги хареса… На рождения ден на Орлин не съм ходил“, добави той. 

Скандално.нет припомня, че имената на гореспоменатите двама Орлин-овци бяха замесени в извънредно тъмни афери – най-невинната от които е „търговия с наркотици“. И дори ГДБОП тараши дома на единия в издирване на поредната пратка опиати, влезли в страната. Подробности за далаверите на Орлин Алексиев ВИЖТЕ ТУК 

Борисов отбеляза още, че вече един месец няма журналист, който да е изкопчил от Манолова коя листа е подкрепила и кандидат ли е на БСП. „Да не кажеш на кой си кандидат, а да искаш да управляваш София?!“, коментира той и изрази надежда, че в неделя разумът ще надделее.

„Какво ви вади очите този джип на 10 години, дето се возя в него. Президентът се вози на същия джип“, отговори Борисов на въпрос на водещия дали пак е повлиял на изборите с предизборните си обиколки из страната.

Борисов първоначално не отговори на въпрос дали е взел кампанията за местните избори в свои ръце и „на ръчна“ с множеството си излъчвания на живо във Facebook и чрез репортажи по най-гледаните телевизии. „През кампанията бях на две-три места“, каза той и обясни, че ходел по ключови инфраструктурни обекти, защото е важно да видят хората как напредва работата. След като водещият отбеляза, че освен споменатите от него места, Борисов е ходил също в Сливен, Ямбол и Стара Загора, премиерът обясни, че там откривал спортни зали, в Стара Загора специално искали, и се занимал със земеделците и плащанията за тях.

„През кампанията за един месец бях на 2-3 места. И то на кои? Хемус важна ли е? Важно ли е хората да знаят как се строи Ботевград-Мездра? В Сливен правих спортни зали, изложението за животни и продукти…“, защити се Борисов.

СЛЕД ТОВА ПАМЕТНО-ПОТРЕСАВАЩО ИНТЕРВЮ НА ПРЕМИЕРА БЪЛГАРСКИ, ПОСЛЕДВА СВЕТКАВИЧЕН ОТГОВОР НА МАЯ МАНОЛОВА! ВИЖТЕ ГО:

Мая Манолова: Ще се видим в съда, г-н Борисов! Срам ме е от вас! Гнус ме е от лъжите ви!

„Ще се видим в съда г-н Борисов!“.

Това каза на брифинг независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова по повод твърденията в национален ефир на премиера Бойко Борисов за срещи между нея и ромски лидери с цел купуване на цигански гласове.

 

„Ще дам премиера Борисов под съд. Гнус ме е от лъжите и обидите, които той произнесе днес в национален ефир“. 

„Ще се видим в съда, г-н Борисов! „Уйдурмите“ на първия тур ги правехте Вие и партията ви ГЕРБ и това се вижда от протоколите на общинските секции. Там г-жа Фандъкова е пълен хегемон. Там има пълно припокриване на гласовете за съветници на ДПС с гласовете за кмет на Фандъкова“, каза Манолова.

По думите на Борисов, снощи Манолова ходила в софийското село Волуяк, да се пазари с местните ромски босове за гласове за балотажа в неделя.

„За сведение на премиера, който беше 4 години кмет на София, във Волуяк няма ромска махала и там не живее нито един ром“, заяви Манолова. Тя каза още, че била в селото по покана на жителите на Гара Волуяк, „които нямат канализация“, и са обсъждали мерки за благоустрояването на квартала. Манолова каза, че срещата е била записана и екипът й скоро ще предостави клип от Волуяк.

Борисов обяви още, че т. нар. Братя Галеви помагали на Манолова, въпреки, че са обявени за издирване.

Твърденията на Борисов, че Братя Галеви, макар и в чужбина, сега помагали на Манолова да купува ромски гласове, тя окачестви като силно неадекватни и отбеляза, че именно докато Борисов е бил премиер, е било допуснато двамата осъдени престъпници от Дупница да избягат от страната.

„Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес“, заяви Манолова.

Нарече екипа ми „сбирток“, 124-те хиляди столичани, гласували за мен нарече „нечистоплътни“, затова, че ме подкрепили. Нарече срещата ми с хората във Волуяк „уйдурма“. Борисов е бил кмет на София и не знае, че във Волуяк няма ромска махала, няма роми, заяви Манолова. Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат безпрепятствено страната, днес в национален ефир призна, че през годините те са били фактор в местните избори за София“, допълни тя.

„Това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд, заяви още Манолова. Страхът да загубиш София е изключително лош съветник. В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София, допълни Манолова. И обяви, че „маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства“.

Премиерът, в нарушение на закона, влезе лично в предизборната кампания за София, за да стане ясно, че Фандъкова е само една марионетка в ръцете на Борисов и мафията. Хората видяха кой е истинският кмет, кой всъщност управлява в София, посочи Манолова. Пресконференцията днес според нея била подготвена по други теми – да се покаже как се управляват общинските дружества – „Топлофикация София“ и „Чистота Искър“, където се източват милиони левове…

„В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор“, заяви Мая Манолова и призова софиянци да я подкрепят в битката й срещу мафиотската диктатура.  Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

9 коментара

  1. ИЗЛЕЗ НАРОДЕ ДА ЗАЩИТИМ ИСТИНАТА МАЯ МАНОЛОВА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ ТЕ ВСЕКИ ДЕН УБИВАТ НАРОДА И БЪЛГАРИЯ

  2. Да се чуди човек как един примитивен дивак току що слязъл от дървото е избран от народ с вековни книжовни и културни традиции. Вижте само неговия шопско-мутренския жаргон да ви стане ясно какъв човек сте избрали да ви управлява. Мая, защо ти трябваше на баир лозе, ти добре си гледаше работа като омбудсман – не знам кой те подведе.

  3. Да се чуди човек как един примитивен дивак току що слязъл от дървото е избран от народ с вековни книжовни и културни традиции. Вижте само неговия шопско-мутренския жаргон да ви стане ясно какъв човек сте избрали да ви управлява.
    Мая, защо ти трябваше на баир лозе, ти добре си гледаше работа като омбудсман – не знам кой те подведе. Искаш да съдиш Борисов, с такива като Гешев ли ще го осъдиш?

  4. Срам ме, че един примитивен случайник върти на малкия си пръст цяла България! Тоя тъпанар, тая противна Тиква е и над Парламента! Не се учудвам – властта е в парите, а с мафията е трудно да се пребори човек. Тиквата е кукла на конци – прережат ли й ги, умира! Кога и как ли ще се отървем от тоя идиот и престъпната му шайка? Ще следим световните процеси, дано да доживеем „смъртта“ на кукловода.

  5. Браво, точно така! Скандално, помислете върху написаното! С най-добри чувства от мен!

  6. Terrific work! That is the type of info that are meant to be shared around the internet.
    Shame on Google for not positioning this submit upper! Come on over and visit
    my web site . Thank you =)

  7. Everything posted made a bunch of sense. But, think
    on this, suppose you were to write a awesome headline?
    I mean, I don’t want to tell you how to run your blog, but
    what if you added something to maybe grab folk’s attention? I mean Борисов в несвяст:
    Манолова е човек на Братя Галеви!
    Те й помагат от чужбина!

    Плаща на роми да топят Фандъкова, че уж купува гласове!
    Вижте и Отговора на Мая Манолова:
    – Скандално is kinda boring. You
    should glance at Yahoo’s home page and note how they create post
    headlines to get people to open the links. You might try adding a video or a related pic or two
    to get readers interested about everything’ve written.
    In my opinion, it could bring your blog a little bit more interesting.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *