Манолова призова Президента да не подписва за Гешев и хвърли Тежки обвинения срещу Фандъкова! С ВИДЕО:

„Призовавам президента да не подписва указа за избор на главен прокурор. Самата процедура по предлагането и избирането на Гешев за такъв е незаконна и Радев трябва да я бойкотира. Призовавам Борисов да не се крие като мишка от страх, а да слезе от джипа и да внесе обещаните предложения за съдебната реформа“, обяви Мая Манолова днес.

Манолова повтори обвинението си към Йорданка Фандъкова, че е купила десетки хиляди ромски гласове гласове и целия криминален ъндърграунд на София се е ангажирал да обслужва кампанията й. В подкрепа на твърденията си Манолова показа протоколи от няколко избирателни секции в столичния ромски квартал „Христо Ботев“, както и от няколко цигански махали. От данните в тях се вижда, че над 90 % от избирателите там са гласували за Йорданка Фандъкова.

Предизборният щаб на Мая Манолова призова Гешев и Цацаров тази неделя да отидат в циганските махали в София и да следят за нарушения. В отговор Главният прокурор Сотир Цацаров отвърна задочно, че сигнали в прокуратурата не се подават с открити писма. А ако Манолова действително разполага с конкретни данни за нарушения, да му ги представела по надлежния ред.

„Човекът, който бяга от дебат, е Йорданка Фандъкова. Предполагам, че така я съветват пиарите на ГЕРБ“, каза още Манолова.

Тя подчерта, че разликата й с настоящата столична кметица от първи тур са 38 хил. гласа и смята разликата за преодолима. С видеообръщение Манолова получи подкрепа от новоизбрания кмет на Будапеща Гергей Карачон. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_Va5gLPLDmA

ЦЯЛОТО ВИДЕО ВИЖ ТУК:
Предупреждаваме, че началото не е с добро качество на звука!

https://youtu.be/cPxzTDbR3VQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ НЕ ПРОСПИВАЙ ПОСЛЕДНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗХВЪРЛИМ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ ОТ ЖИВОТА НИ И ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ ДЕЦАТА НИ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА МАЯ МАНОЛОВА И БСП

  2. Мая не напразно спомена за криминалния ъдерграунд, в София, който се ангажира да подкрепи Фансъкова на балотажа. Всечки знаем от чии среди е шзлазъл нашия любим премиер и на кого се подчинава ъндерграунда. Затова той се бои от дебати, защото на тях ще проличи неговия шопско-мутренския жартон. Друго, освен да реже лентички и да нарежда от джипа си той не умее.

  3. Мая не напразно спомена за криминалния ъдерграунд, в София, който се ангажира да подкрепи Фансъкова на балотажа. Всечки знаем от чии среди е излязъл нашия любим премиер и на кого се подчинава ъндерграунда. Затова той се бои от дебати, защото на тях ще проличи неговия шопско-мутренския жартон. Друго, освен да реже лентички и да нарежда от от прозореца на джипа си той не умее.

    До скандално. Аман от тази цензура. Вече 4 пъти спирате този мой комивтар. Защо можеиби и вие сте платени, досещам се от кого0

    • Г-н Иванов, в Скандално.нет никой не трие коментари, включително и вашите. Може би се е получил някакъв бъг в уърдпрес формата на сайта. При нас цензура няма. А колкото до догадките Ви дали сме платени, няма да влизаме в обяснителен режим с вас. Но все пак си мисля, че от темите и стила на сайта си личи, че не сме.

  4. Не ме интересува Мая ли е или някой друг, изправил се срещу престъпната мафиотска структура! Който ще да е, само да не е ГЕРБ! На всички балотажи хората трябва да гласуват за опонентите на ГЕРБ!

  5. Нашият „премиер“ е един случайник, попаднал във властта, насаден от шефовете си, за да ни продаде и успя да го направи, за съжаление! Тотална излагация навсякъде, където цъфне с навитите ръкави, „пръстовете“, просташкото фамилиарничене с чужди представители и какво ли не още! Срам ме е заради простака-премиер и се гордея с високо ерудирания ни президент Румен Радев. Факт неоспорим! А когато фактите говорят, боговете мълчат! Ще има край тиквеното царуване.

  6. Принципно съм за всеки против ГЕРБ, но в случая бих попитал Манолова защо чак сега се сети, че е против Гешев, къде беше преди да наближи балотажа?

  7. Докато „чакате“ да дойде промяна някаква положителна ще минат още 30 години, ще дойде време да ни погребват май! Хора събудете се – промяна със сладки приказки и без жертви никъде не става! Герб и ББ няма да пуснат кокала без борба, да знаете! А тези дето ги мързи да гласуват защото „нямало за кого да гласуват“ са най-големите шарани – заради тях ще избягат и децата им и внуците им. ББ е готов да ни продаде на Турция или на Израел или който и да е стига само да намери как да го извърти. Дано да не съм жив да го видя!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *