Бойко Борисов: Турция ще стопанисва летище „София“ по-добре от нас! Даваме й го! Ще стане ли Ердоган стопанин на цяла България!? Виж Тук:

ГЕРБ съвсем ни взеха за идиоти с поредния си опит да харижат летище „София“ на вече избрания от тях концесионер – турска фирма.

„Исторически държавата е показала, че не управлява добре летище „София“, най- лъжливо и нахално се изцепи транспортния министър Ивайло Московски.

Всъщност, като държавно летище, софийското е на подчинение на Московски. И с това си изказване той категорично ПРИЗНАВА, че е некадърник, който не може да си върши работата! И щом не си я върши – той трябва или да си подаде оставката, или пък министър- председателя  трябва да го уволни! Вместо това обаче Борисов подкрепи министъра си, като коментира: „Летище „София“ не се управлява добре.Турция ще го стопанисва по-качествено!“

БЕЗОБРАЗИЕ! Вече 10 години слушаме и от Борисов, и от министрите му постоянни оправдания защо не си вършат работата. Оправдания, в които всички са им виновни за всичко. И само за да прикрият, че са некадърни или крадливи… а най- често и двете.

Но изказването на Московски, че държавата не управлява добре летище „София“, освен, че е нагло, е и ЧИСТА ЛЪЖА! Печалбата на столичната аерогара за миналата година надхвърля 11, 5 млн. лева. Като с всяка изминала година пътнико- потока нараства. Очевидно е, че перспективите на летище „София“ са много добри.

И въпреки това ГЕРБ драпат със зъби и нокти да го раздържавят и дадат на концесия – при това за 35 години! А сумата, която казват, че ще получи държавата, е над 3,5 млрд. евро.

Победителят отдавна е известенмощна турска фирма, която строи в Истанбул най- голямото летище в света, коментира депутатката от БСП Елена Йончева. Очевидно е, че компанията изкупува конкурентните обекти в региона, за да ги ликвидира, че да не й пречат – нормална практика в съвременния глобален бизнес.

Бизнесът си е бизнес, но когато става въпрос за национална сигурност, управляващите от ГЕРБ би трябвало да се замислят. Ако им пукаше за България, разбира се. Защото летище „София“ е със статут на обект, пряко свързан с националната сигурност на страната, коментира още Елена Йончева.

Факт, който министър Московски умишлено премълчава. Вместо това същия не спира да се хвали, че хвърлянето на летището ни в турски ръце щяло да е най- голямата концесионна сделка в историята на страната ни. Отдаването на концесия на летища било нормална практика – да, но не и когато са суперпечеливши, или свързани с националната сигурност на една страна. И… за капак, копирайки просташко-селския стил на ментора си Борисов, Московски се изцепи, че опозицията от БСП завиждала за летищната сделка на ГЕРБ.

Социалистите се опитват да спрат концесията по причина, че е откровено национално предателство. Но засега опитите им срещат яростната съпротива на статуквото.

Да се върнем обаче на твърдението на Московски, че „държавата не се грижела добре за летище „София“ (т.е. самопризнанията му, че той лично не си върши работата). От думите му излиза, че Турция ще стопанисва много по- добре софийската аерогара, отколкото България!

ПЪЛНА ИДИОТЩИНА! То както е тръгнало, очаквайте скоро ГЕРБ да вдигнат ръце и с оправданието, че не могат да се оправят с България, доброволно да ни ПРЕДАДАТ НА ТУРЦИЯ. Ердоган няма да ни върне, нито ще ни бави. И без това отдавна ни се облизва оттатък границата.

И с невъоръжено око се вижда, че откакто са на власт, ГЕРБ работят в полза на Анкара, а не на София.

Преди месец Ердоган се присмя открито на българските управници. В тв. интервю каза, че управниците в България допуснали грешка с отказа си от „Южен поток“, от която той се възползвал и към днешна дата газопроводът „Турски поток“ вече е факт. А кой отказа „Южен поток“? Второто правителство на Бойко Борисов. По време на същия свой втори кабинет, Борисов пак „допусна грешка“ в полза на Турция като прекрати проекта АЕЦ „Белене“. Ердоган това и чакаше и към днешна дата вече е факт строежът на първата турска АЕЦ – „Аккую“. Като Анкара вече планира да построи още четири.

На практика, двете стратегически „грешки“ на ГЕРБ, обричат България на тотална енергийна зависимост от Турция. Забележете – не от славянска Русия, не от цивилизования ЕС… а от ислямска Турция! Нещо, за което алармира и президентът Румен Радев. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Харижат ли летище София на Турция,това ще е началото на ново завладяване на Бг.от Турция.Този път не за 500г.,а може би за 1000г.

  2. УЖАС !!!! Самопризнание за непригодност и невъзможност за справяне с държавни активи.
    Подобно самоунижение, граничи с шизофрения.
    Шизофреника не знае какво върши,и за това не може да му се търси отговорност. Хайде да видим поне един от този министерски съвет, дали знае какви ги върши.

  3. За всички забравили кой е Борис, цар неповторим на всички българи, покръстил ги в добрата вяра, предлагам да гледат филма БОРИС 1. Та той, БОРИС 1 е казал, колкото и това да е филм, следното: „… НЕ ДАВАМ И КАМЕН ОТ ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА!” Стига сте ПРОДАВАЛИ БЕ НЕНАСИТНИЦИ! Престанете!

  4. Е МНОГО МУ ОТИВА ФЕСА АШКОЛСУН ЕФЕНДИ НЕ ЛЕТЕШТЕТО А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАВАИ НА БАИРАМИТЕ

  5. Е МНОГО МУ ОТИВА ФЕСА АШКОЛСУН ЕФЕНДИ НЕ ЛЕТЕШТЕТО А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАВАИ НА БАИРАМИТЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *