Богомил Бонев: Проблемите на Борисов с Цветан Цветанов тепърва Започват! Виж Тук:

Борисов си отвори огромен проблем с Цветан Цветанов и е твърде наивно да си мисли, че с отстраняването му и с чистката сред кадрите, която направи миналия месец, си е решил проблемите в партията. Цветанов ще чака от засада първия по-слаб резултат на ГЕРБ, за да атакува. Да покаже, че е незаменим.

В първото си интервю след като подаде оставка, Цветанов бойно заяви, че: само временно закачал шпайковете си на стената. Той лично изградил и структурирал ГЕРБ, а партията била в тази чудесна кондиция… заради него. Имал вече оферти от други партии…, Борисов му предложил трети вариант, но въпреки това Той, Цветанов предпочел да напусне, защото не го удовлетворил?! Това, за „третия вариант“ беше веднага и направо кризисно опровергано от Борисов.
А за капак Георги Марков сглупи да се изцепи публично, че Цветанов бил незаменим.

Истината е, че началото на ГЕРБ бе поставено от Цветан Цветанов… както и края на иначе Бойковата партия. Да, свидетели сме на началото на края на ГЕРБ. И този край идва заради създателя Цветанов и неговата лакомия и самозабравяне. Заради неговата арогантност, липса на харизма, заради това че успя да предизвика пълно отвращение в обществото, заради правен волунтаризъм и склонността му да потъпква законите по най-фелдфебелски начин.

Нямало да каже лоша дума срещу Борисов. Няма, но ще пръска отрова при всеки повод.
Помнете ми думата, ние редовните критици на ГЕРБ няма да можем да се доредим от него.
Чакайте от Цветанов блажно самоизтъкване, подобно на Росковото. Двете страни на монетата на нищожеството. Но за разлика от Плевнелиев, Цецо може повече- може да мъсти, да каля и да клепа, а и архивът му от компроматни записи, казват, бил огромен… Така че- очаквайте продължение!

Богомил Бонев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ЗА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕДНАМЕРЕНО УБИВАТЕ РОДИНАТА НИ ИЗСИПВАТЕ БОКЛУЦИТЕ НА ЕВРОПА ДА СЕ ГОРЯТ В БЪЛГАРИЯ ИЗСИПВАТЕ ЕМИГРАНТИТЕ НА ЕВРОПА ТЪПЧЕТЕ ОТЕЧЕСТВОТО НИ СЪС ОРЪЖИЯ ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ НА ПЛАЦДАРМ ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА МАСОВО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП ДРУГ ИЗХОД НЯМАМЕ ЗА СПАСЕНИЕ ОТ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ТОЙ УБИ БЪЛГАРИЯ И ПРОКУДИ ДЕЦАТА НИ СЪЗДАДЕ ГЕНОЦИД И РАЗРУХА

  2. Нека да пръска отрова срещу Тиквата, това е добре. Рибата мирише от главата.

  3. Бонев и той не е цвете за мирисане, ама сега нека да е срещу Цвъки и Тиквата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *