Бахмут е гробът на Украинската армия! В Белгородска област руските сили унищожиха над 70 проникнали в региона диверсанти от ВСУ! Сводка от фронта на 23.05.23 г. (С ВИДЕО)

Бахмут не е особено голям град, но в защитата му за 10 месеца украинската армия даде толкова много жертви и погреба толкова много военна техника, че изгуби половината от бойния си потенциал. Бахмут се превърна в своеобразен гроб на ВСУ и оттук-насетне Киевския режим няма да е в състояние да организира нито една сериозна офанзива. Мнението е на няколко сериозна и независими военни експерти, сред които и бившия съветник на Пентагона полк. Дъглас Макгрегър. Същият е на мнение, че Западът в момента работи да замрази конфликта или поне да намали интензивността на боевете до абсолютен минимум.

След окончателното и съкрушително поражение в Артьомовск, режимът в Киев предприе терористични атаки срещу мирното население в руските погранични райони, съобщи руското министерство на отбраната.

Ведомството отбелязва, че на 22 май, след интензивен обстрел по няколко населени места в близост до границата с Украйна, в руската Белгородска област от въоръжените сили на Украйна, украинска диверсионна група от 100 бойци от „Азов“, въоръжена с танкове и бронтранспортоьори е нахлула в района на гр. Грайворон.

„По време на антитерористичната операция националистическите формирования бяха блокирани и разбити“, допълват от министерството.

В резултат на операцията са унищожени повече от 70 бойци, а остатъците от ВСУ са отхвърлени на територията на Украйна. Акцията е имала по-скоро пропаганден ефект, целящ да сплаши руското население в региона, отколкото стратегически военен такъв, смятат от министерството.

ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ В ДНЕШНАТА (23.05.23 г.) СВОДКА ОТ ФРОНТА ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не знам как да го изразя.
    Буквално ме боли сърцето от случващото се.
    Брат срещу брата си. Християнин срещу християнин.
    Дявол- който мачка, гази и сее смърт.
    Целият свят поставил на колене.
    Имаме ли дори бегла идея- какъв може да бъде нашия свят без тях?
    Свят без войни. Без недостиг на ресурси? Без глад- изкуствено предизвикан от тях?
    Ако само можехме дори да си представим?
    Какъв би бил нашия човешки свят без тях?
    Слънце, въздух, земя, вода?
    Свят без отрови и болести?
    Свят без насилие, без войни, без глад, без пари?
    Свят без войни?
    Свят без тях!!!
    Човешки свят?!

    • Затова винаги съм бил на мнение, че всеки българин когато срещне британоварварин, трябва да ме помага, като го отърве от жалкото животче.
      Това трябва да е държавна доктрина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *