Бареков: Борисов е свързан с ДС от 30 години и е неин проект!

БарековДържавна сигурност в България има няколко проекта и единият от тях се нарича „Бойко Борисов“.

Това заяви Николай Бареков по Нова телевизия.  Той поиска морална и обществена подкрепа  да изнесе документи в ЕС , които доказват странни и нерегламентирани връзки между политически ни лидери, затова те трябва да си ходят и да остъпят път на младите и некорумпираните.

Бареков сравни разправата с банкера Цветан Василев, който бе морално смачкан и изхвърлен от банката му с тази, по която бе отстранен преди години Илия Павлов, но докато тогава е можело с куршуми, сега сме в ЕС и се налага с компромати.

Аз съм един от малкото хора у нас, които знаят цялата  истина за проекта „Бойко Борисов”, заяви Бареков. Той обеща да покаже  публично всички документи по проекта и  нарече истината в тях в тях „зловеща”.

Борисов е сътрудничил не само на ДС, а и на други служби, хвърли светлина върху документите лидерът на ББЦ, той е  извършвал  престъпления и такъв човек не може да бъде политик и при това  десен, каза още той.

През 2002 година е получило  писмо в НРС, с което Бойко Борисов вече  отказва да работи с тази служба, тъй като бил станал главен секретар на МВР. Има данни , че като главен секретар  той е прочистил архивите от всички документи, които са свързани с неговото агентурно минало и останалите му „подвизи“. Освен това, той е скрил  и досието на Красимир Каракачанов, каза изненадващо Бареков.

Има разработка под заглавие  „Мазника”, в която обекти, освен Бойко Борисов, са Иван Драшков и Ботьо Ботев, все близки до лидера на ГЕРБ хора и изобщо в партията са попаднали много ДС „колеги“. Това го има  в документите, уточни Бареков. Той заяви,  че ще занесе тези документи и на  колегите си от Европейската консервативна партия.

Цялата история на Бойко Борисов започва в един самолет, който излита от Берлин, добави загадъчно евродепутатът и каза, че и  Ангела Меркел би могла да каже  нещо по въпроса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *