Мис Силикон твърдо: Вече скъсах с по*ното

мис СиликонНай-едрогърдестата миска Габриела Иванова призна, че е участвала в по*но филми и то в сцени с жени, но твърдо увери, че е свършила с тази си кариера.

Бях актриса във Франция, живея там, режисьорите много ме харесаха и приех да участвам в няколко такива филма. Заплащането е добро, продуцентите са известни хора и това е основа за бъдещата ми кариера в сериозното кино, каза тя, без сама да си вярва за последното.

Обидена съм, че ме нарекоха травестит. Аз съм стопроцентова жена, а това, че ме снимат с жени е просто роля. Нямам интимна връзка с партньорките си от екрана, то става само в студиото, просто играем роли, оправда се Иванова, която бе заплашена от отнемане на титлата, след като лъсна „артистичната“ й биография. Тя отрече и твърденията, че някой  е платил 20 000 лева на организаторите да получи тя короната. Журито ме хареса и ми даде първото място. Не виждам никаква връзка с кариерата ми, нито пък с някакво плащане. Сама си изоювах всичко.

Нашенката от Франция била предупредена, че ако спечели у нас титлата, веднага ще тръгнат клюки по неин адрес. Затова и не се учудила, че я изкарали от третия пол. Жена съм си и нямам интимна приятелка, но явно много ми завиждат и са ми я измислили, оплака се тя.

След което гордо заяви, че до себе си има човек, той е много богат, но няма да издаде пола му. Само ще каже, че преди да се яви на конкурса си сложила по 450 кубика силикон и съвсем справедливо го е спечелила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *