„Банда колонизатори“: украински бежанец обясни на своите сънародници същността на конфликта с Русия

Павел Шишкин

„Това е Америка. Тя е главатарят на западната колонизаторска банда, която иска да заграби колкото се може повече ресурси за да осъществи с тях своя мегапроект „златен милиард“, за който Путин вече откровено говори. Без тези ресурси няма как да им се получи. Елитните западни колонизатори разбират, че след известно време ще зависят почти изцяло от руските ресурси и е необходимо да вземат тези ресурси от Русия. Защото ако не го направят, с времето цената им ще скача, а купувачите ще са те“ – казва украинецът.
За по-просто и ясно обяснение той предлага да си представим Русия като мечка:

Западът взема Украйна и започва да я набутва в гърлото на мечката. Ще се задави ли, няма ли да се задави? Ако руската мечка се задави, тогава всички западняци заедно ще се нахвърлят върху нея, ще я удушат и ще вземат ресурсите ѝ. Те набутват Украйна в устата на руската мечка, набутват я, но тя все още не може да се задуши и продължава да се бори. А украинците вече се изчерпват.“

В този случай Западът има готов резервен вариант.

„Кой имаме под ръка? Източноевропейските държави от НАТО. Става дума за Латвия, Литва, Естония. Те ще бъдат следващите опаковани и хвърлени. Е, те са малки котлетчета, които няма да заседнат в гърлото на руската мечка. Полша, Румъния, България ще бъдат следващите. Накратко, всички онези, които толкова много искаха да влязат в НАТО. И ако те по някакси успеят да накарат руската мечка да се задави, тогава самият елит на западните колонизатори – САЩ и Западна Европа ще тръгне на бой. А докато това се случи, всички споменати ще бъдат поетапно хвърляни в разход. „Вие искахте да влезете в НАТО? Е, в НАТО действа принципът „един за всички“. Така че вие сте един за всички и отивате. Така изглежда всичко в действителност“, казва украинецът.

Според него този западен план е изключително елементарен, но заради огромното количество информационни разсейки, умишлено пускани от Запада, той може да бъде провидян и разбран само от тези, които просто умеят да мислят и да виждат очевидното.

Украинецът припомни как се е провеждала подготовката и зомбирането на украинското население за конфликта с Русия.

„Кога химнът на Украйна започна да се върти много често? По време на Майдана. В този химн звучат правилните думи: „душа и тяло ще положим“. И виждаме как сега, 10 години по-късно те са принудени да полагат душите и телата си. Тези, които бяха „за свободата“, ги положиха първи. Вторите вече не вярват, не вярват, че се бият за свобода, но душите и телата им все пак ще бъдат положени. От 2013 г. насам този химн от Майдана е прозвучал милиард пъти. Той беше навсякъде. Всички го помнят отлично, пропил се е в мозъците им и той работи добре. Скоро ще започнат да го свирят поляците, латвийците, литовците, естонците, българите и румънците. Всичко постепенно върви към това, което описах по-горе. Западните играчи искат да задушат Русия, жертвайки пушечното месо от Източна Европа, след което те самите, те – западните съюзници, да дойдат на терена с бели ръкавици“.

„Всъщност никакви „съюзници“ не са САЩ и западноевропейските държави – нито за Украйна, нито за Източна Европа“.

„Те са просто един голям клуб от колонизатори, които вече неистово се нуждаят от все по-намаляващите на планетата природни ресурси за своя „златен колонизаторски милиард“, завършва украинецът.

Източник – Военное дело

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Казано е змията за да не може да те ухапе трябва да и смачкаш главата, Затова Русия трябва да вземе кардинално решение И америка има проблеми няма Америка няма проблеми.

  2. Само тук може да се видят подобни материали. Благодарим на г-н Благов. Колко обаче са тези които надникват в този сайт.Ако всички последователи на еднокнижника, нашия прескъп Бойко, който отново щял да обере изборния каймак продължават да го боготворят, наистина майната му на този народ. Аз викам да пратим най-напред всички НПО-та на фронта, след тях пенсионерите, че са си изживели живота,пък останалите на ежедневни курсове за ДЕдебилизиране, щото като гледам какви скъсани панталонки са рзвяли нашите момиченца, какви съпруги и какви майки ще стават и какво още ще се сличва в отечеството с Кирето и Курполентния, свят ми се завива.

  3. Слушахте ли речта на Костадинов пред форума с участието на други европейски партии. Нека сравним тоя човек, неговия ораторски дар с този на еднокнижника и на всички останали от евроатлантическата пяна. https://www.youtube.com/watch?v=qukw846H3go

  4. Колко добро е сравнението в статията с голямата руска мечка. И украинци не само а целият свят вече разбира пъклените планове на САЩ и какво е НАТО. Трудно ще преборят голямата мечка но всички през това време ще страдаме. Русия е непобедима. САЩ ще обърнат земята за да могат да и навредят. Колко още като Навални и жена му ще създадат за да правят цветни резолюции ? Има ли НАТО има ли САЩ има войни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *