Полк. Чавдар Борачев от Военното разузнаване Алармира: Готвят ни Голяма Война! Войските на НАТО ще влязат в Украйна. И България ще е там (С ВИДЕО)

Задължително гледайте това изключително тревожно интервю с ветерана от Военното разузнаване и настоящ експерт по международна и национална сигурност о.з. полк. Чавдар Борачев

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Стига! Война няма да има! Нито европейците искат война изобщо! Война няма да има, просто ще си разделят териториите, Одеса и Приднестровието, които са си руски ще се върнат в Русия, след това няма да има войни, само ще търгуват!

  2. Не разполагам с вътрешна информация. Но то се вижда от самолет. В случай, че не сте ми чели коментарите: Войната, ТСВ, Голямата, е НЕИЗБЕЖНА !!! Въпросът не е „дали“, а „кога“.

  3. Само генерал Бочето Борисов ще ни спаси. Около него един куп още генерали, които ще ни спасяват.През ВСВ не можаха да ни вкарат във война срещу Русия, сегашните мизерници ще го направят.Каква работа имаше този американец преди дни при президента,какво се подготвя.Не могат да простят на Русия нито високия и морал, нито силата и нито пораженията, които нанесе на хегемона.Сега имаме други братушки, с два милиона пенсионери напред.

  4. Световната война за защита Украина, международен сатанински център на търговия с хора, деца, оръжие, прането на пари, огромна копупция и прлидобита скъпа собственост, о това е Апокалипсис, Macron moritari te salutant

  5. ТСВ е факт!!! Противно на всички очаквания, тя не е ядрена, защото ще е последна, а ние човеците сме войнолюбци и ни се иска да воюваме безкрай. ТСВ е война на изтощението и е по-скоро икономическа .В Украйна САЩ и Русия си премериха … пушките и се оказа , че руската е по-голяма и тъй като правото е на по-силния следва пренареждане в световната йерархия. Колкото до видео материала – не съм го гледал и няма да го гледам. Не съм чувал за о.з. полковник инж. Чавдар Борачев, но за да си полковник от запаса, означава че преди да се уволниш си бил под полковник , а инж. означава, че най-вероятно е бил в инженерните войски, така че предпочитам анализите на Дъглаъ Макгрегър и Скот Ритър ….Колкото до нас българите ( както е показала най-новата ни история) -целуваме з…ка на силния на деня, като се смени силния , се изплюваме с отвращение и започваме следващия …. за съжаление.

    • Всеки подлога на рогатия обича да лапа чужди пишки, така че няма никакво учудване.
      Иначе ще видиш и ядрената, не се притеснявай, рано или късно всичко си идва по местата, дори и за не очакващите очевидности.

  6. Северна Корея и Южна Корея имат площ приблизително колкото България, първата има 15 милиона, втората 25 милиона население. както е казал отец Саръев бясното строителство у нас не е за нас българите, то е за тези , които се облизват за земята ни, тези нашите стратегически съюзници, които се канят да ни доунищожат бързо.Само някакво чудо може да ни спаси.

  7. Нещо, което всеки трябва да знае, факти, факти.“ САЩ е най-големият военен агресор в света!“ Николета Стойчева -12 март 2022

  8. И още от Факти „Пълен списък на войните и интервенциите на САЩ
    29 Април, 2018 Съединените щати да бъдат вписани в книгата на рекордите на Гинес като най-агресивната страна, която е извършила най-голям брой чуждестранни интервенции. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЧИ НА ВСЕКИ НАШ ПСЕВДОПОЛИТИК, ОТ ПРЕЗИДЕНТА НАТАТЪК, ЩОТО ТЕЗИ ВОЙНИ СА ДОВЕЛИ ДО МИЛИОНИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ И МИЛИОНИ ЕМИГРАНТИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *