Арно Кларсфелд: Истински срам е, че западен парламент аплодира бивш член на Вафен-СС! Без Червената армия нямаше да остане нито един жив евреин, а Франция днес щеше да говори на немски (С ВИДЕО)

Автор: Андре Беркоф, радио “Сюд”

25 септември 2023 г.

„Това, за което алармирам от самото начало е, че ако оставим украинците да прославят изверги, извършили геноцид срещу поляци и евреи- изверги като Бандера, Шухевич и други, на които днешният киевски режим е издигнал паметници в цяла Украйна и е кръстил хиляди улици на тях… Та ако продължим да си затваряме очите за откровения нацизъм, който се вихри в Украйна, скоро ние, европейците ще реабилитираме и Хитлер, понеже е воювал срещу руснаците. Това, което демонстрира канадският парламент – бурните овации за този човек, който се е бил заедно с нацистите, защото кой друг по времето на ВСВ може да е воювал срещу руснаците, аплодисментите за този човек, понеже е воювал срещу руснаците, означава, че за днешния Запад нацистите вече не са врагове, врагът са руснаците. Ще припомня обаче на всички тези безумци, че ако не беше Червената армия, нямаше да остане нито един жив евреин и аз нямаше да съм тук, за да разговарям с вас“. Това казва Арно Кларсфелд, френско-израелски адвокат, приятел на Антъни Блинкен, син на Беате и Серж Кларсфелд, легендарното семейство – ловци на нацисти, разкрили местонахождението на Клаус Барби в Боливия и още една дузина укрили се висши нацисти, в интервю за Андре Беркоф по френското радио „Сюд“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

– Преди два дни в Канада целият канадски парламент стана на крака, за да аплодира един 98-годишен ветеран. Знаете, че украинският президент Володимир Зеленски беше в Отава при Джъстин Трюдо. След речта на Зеленски и речта на Трюдо се изправи някой си Ярослав Хунка. Той беше поздравен от трибуната от председателя на Камарата на общините и представен като канадско-украински герой от Втората световна война. Ето какво каза председателят на Камарата: “Днес с нас в залата е един украинско-канадски ветеран от Втората световна война, който се е бил за независимостта на Украйна срещу руснаците и сега горещо подкрепя украинската армия, дори на своите 98 години”. Имаше бурни възгласи, аплодисменти със ставане на крака: очевидно в подкрепа на Украйна срещу Русия. Само че, и това не беше казано, този Ярослав Хунка е бил част от Вафен-СС на Бандера по време на войната през 1940-1945 г. Вафен-СС са много по-жестоки към цивилното местно население от немските войски. Това са истински животни, избили стотици хиляди евреи, поляци и украинци – предимно жени и деца. През 1943-1944 г. Хунка е бил много млад, но това е проверено. Вършил е страховити убийства на цивилни. Той не е бил част от Вермахта, а от най-бруталните и жестоките – 80-хилядния нацистки батальон от доброволци от Западна Украйна „Вафен-СС“. Изумителното е, че никой в едно избрано, официално Народно събрание, в присъствието на канадския премиер, не знаят кого посрещат, никой не се е осведомил за миналото на този господин. След това имаше лавина от извинения. С нас е синът на ловците на нацисти адв. Арно Кларсфелд. Добър ден!

– Добър ден!

АРНО КЛАРСФЕЛД С ЛЕГЕНДАРНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ – ЛОВЦИ НА НАЦИСТИ

– Вие доста категорично се противопоставихте на битуващата западна гледна точка, която отрича всякаква връзка между националистическите украински батальони от типа на “Азов” и националсоциалистическата идеология. А после видяхме един 98-годишен човек, избягал от Украйна слд 45 г. в Канада, където си е сменил фамилията… и научихме, че той е бил част от Вафен-СС. Какво мислите за всичко това?

– Аз, както и повечето евреи, сме възмутени, че бивш член на Вафен-СС получава овации в един западен парламент. Това е истински срам! Ще кажат, че не са знаели, че е бил от Вафен-СС. Но вие самият казахте, че председателят на Камарата на представителите, го представя официално пред канадския парламент като човек, който се е борил срещу руснаците през Втората световна война. Кой се бореше по онова време срещу руснаците, ако не нацистите и привържениците им, които бяха нацисти, украинските националисти? Значи, че сега като се оправдават, че не са знаели – или лъжат, или наистина са глупави. Днес казват, че това е било недоразумение и аз наистина искам да вярвам, че е така. Бяха поднесени извинения от Трюдо, от председателя на техния парламент, но това е истински срам! И забелязвам също, че освен вас, никой друг на Запад не зададе въпроси, нямаше съобщение на Агенция “Франс прес”, следователно има желание това да се скрие от хората на Запад.

Това, за което алармирам още от 2014 г. е, че ако оставим украинците да прославят изверги, извършили геноцид срещу поляци и евреи- изверги като Бандера, Шухевич и други, на които днешният киевски режим е издигнал паметници в цяла Украйна и е кръстил хиляди улици на тях… Та ако продължим да си затваряме очите за откровения нацизъм, който се вихри в Украйна, скоро ние, европейците ще реабилитираме и Хитлер, понеже е воювал срещу руснаците. Това, което демонстрира канадският парламент – бурните овации за този човек, който се е бил заедно с нацистите, защото кой друг по времето на ВСВ може да е воювал срещу руснаците, аплодисментите за този човек, понеже е воювал срещу руснаците, означава, че за днешния Запад нацистите вече не са врагове, врагът са руснаците. Ще припомня обаче на всички тези безумци, че ако не беше Червената армия, нямаше да остане нито един жив евреин и аз нямаше да съм тук, за да разговарям с вас

– Факт е че ако не бяха руснаците, днес във Франция вероятно щяхме да говорим на немски. Трябва все пак да го кажем, без да взимаме страна по руско-украинския конфликт, но такива са фактите. Благодаря, Арно Кларфелд! Наистина това, че човек е против руската инвазия, не означава…

– Аз осъждам руската инвазия, Путин нямаше нужда от нея, но трябва да казваме нещата такива, каквито са, да възстановим историческата истина и да не се опитваме да я замитаме под килима или променяме с някакви лъжи.

– Именно. Благодаря, Арно Кларсфелд!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Незнание за геноцида е примитивно, и тагарчев не знае, че извършва държавна измяна. Просто организацията Визентал се намеси. 1 200 000 избити в Украйта, в еврейския район около Виница, Капустий яр край Харков, Киев. Визентал изиска IBM да плати на евреите задето е осигурил машини за обработка на граждански архиви и откриването на евреи. И швейцарските банки им платиха, за еврейското злато. А Шолц и до ден днешен продължава да плаща, и на отведените принудително в райха. Варварските престъпления на наци се надяваха паметта да забрави, около 30 години обикновено и отново нова реколта наци

  2. Господин Кларсфелд, защо не напомните на ЕВРЕИНА зеленски каква щеше да е съдбата му, ако неговия дядо беше срещнал бандера или шухевич?
    Куриоз на историята: Евреин – Нацист.
    Защо не изчистите предателите първо във вашето племе.
    Клоунът трябва да бъде съден наравно с нациста, който той аплодира в канадския парламент.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *