Арестуваха полицай от ГДБОП, заподозрян в шпионаж за Русия

Полицай от ГДБОП е задържан на работното си място в рамките на операция на Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР и прокуратурата, съобщи БНТ, позовавайки се на свои източници. За арестувания има данни, че е изнасял класифицирана информация към руска агентура. По информация на „По света и у нас“ по случая работи и Държавна агенция „Национална сигурност“.

Действията на органите на реда се провеждат под ръководството на Софийската градска прокуратура.

Според източници на „По света и у нас“ задържаният служител е предоставял класифицирана информация на бивш дипломат в посолството на Русия в София, който преди време е обявен за персона нон грата.

Източник: БНТ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Да оставят човека на мира, че то , ако арестуват за русофилство, трябва да арестуват почти целия български народ, глупаци!

    • Не е целия български народ. По неофициални данни един и половина милиона българи са директни и индиректни агенти на КГБ.

  2. Как пък тия подлоги не можаха да хванат поне един английски, или американски шпионин. То бива резил, бива падение, но такова не е имало никога. И повече от сигурно е, че човекът е посочен от английското разузнаване, щото вече сме твърдо на каишка като английска колонийка, УЖАС.

  3. В безсилието си да спрат неизбежния си провал и гибел укро-нацистко-краварските УРОДИ, инсталирани от посолствоТО започват лов на вещици.
    Ако наистина този човек е помагал на Русия, трябва да бъде НАГРАДЕН !
    А цялата пасмина в „парламента“ трябва да бъде ЛИНЧУВАНА.
    Бих искал да цитирам Христо Смирненски:

    И в тези вечери предесенни
    на всеки уличен фенер
    с наслада бих видял обесени
    по някой и друг кожодер.

    Стиха е от „Листопадни Вечери“ на поета и би трябвало да стане мото на всеки истински Българин.
    Само че фенерите няма да стигнат. Много са гадовете.
    Но слава Богу всички те са се маркирали сами с жълто-зелената тоалетна хартия, която се счита за знаме на една БИВША държава – украйна (бандеристан).

    Когато увиснат на фенерите могат да бъдат увити в жълто-зелен парцал със свастика на него.

  4. Това е само повод да бъде проведена Вартоломеева нощ в службите. Ако е един засегнатият, може да се докаже, може и да не се докаже вина, следват съд и дори възстановяване. Ако обаче се проведе масова чистка, във всички случаи това е успех за колониалната власт. Последствията ще са катастрофални за страната. След нея настъпва истинската диктатура. Без силовите структури, дори най-преданото прозападно, проруско или прокаквотосесетите правителство, е инвалид без ръце. Времето за реакция на самите служби е съвсем малко, а методът, да арестуват всички представители на властта, за които има достатъчно данни за нарушения на законите, нанасяйки контраудар, както силово, така и информационно. Само в името на независима България и смело сърце, това може да се случи. Аз обаче, не се надявам…

  5. Не е предавал секратна информация.Такава в Кенефа няма.Виж срамна информация като колко суджук яде Толупа,чекмеджеи размери,Какъв лапа Лена ,има много за предаване.

  6. ТОВА ГЪБАРКАНЕ Е ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ГЛАВНАТА ТЕМА,,
    КОЙ НАЧАЛНИК Е НАЗНАЧИЛ НА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ЖЕНА МУ ДА РАБОТИ В
    ТАЗИ СЕКРЕТНА ИНСТИТУЦИЯ.ТОЗИ НАЧАЛНИК ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ
    ЗАЩОТО Я Е ПРЕВЪРНАЛ В СБОРИЩЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *