Соломон Паси: Българите обичат Запада и мразят Русия, да изритаме руския посланик за Шпионаж! + КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

Шеф на руския шпионаж в България е руският посланик. Той ръководи това разузнаване. Русофилията в България, доколкото я има, е платена, тя не е по любов. ЦРУ разполага със свои обективни данни относно това коя страна коя Велика сила обича. За това кого обичат българите, можете да отсъдите по следните данни: Колко от българските деца учат висше образование на Запад и колко в Русия? В Русия учат 418 студенти, а на Запад са над 12 000. А, кажете ми, къде е тази русофилия у нас, заяви бившият външен министър Соломон Паси днес в интервю по Нова тв.

„На големия въпрос има ли в България руски шпиони, отговорът е да, има: цялото руско посолство плюс още едни 2-3 хил. души. Само тези под пагон са 200-300 човека. Имената им са известни на западните служби”, заяви още Соломон Паси. По думите му, у нас имало и американски шпиони. Но ето каква била разликата между едните и другите:

„Разликата между руските и американските шпиони е, че американските са акредитирани у нас. Единият е акредитиран към Държавната агенция по разузнаване, другият е прикрепен към ДАНС, третият е към „Борба с организираната престъпност”, четвъртият към МВР и т.н. Това са представители на партньорски служби и не са дошли да шпионират в България. Тези американци са дошли да работят заедно с българските специални служби”, коментира доказаният агент на ЦРУ Соломон Паси, който бе и външен министър на България.

Според него руснаците активирали силно шпионската си мрежа у нас около сделката с F-16. „Руската шпионска мрежа даде всичко от себе си, за да провали тази сделка. На служба към руското разузнаване са включително и депутатите от БСП и „Атака“, които поискаха оставката на министър Каракачанов”, каза още той.

„Борбата между руското разузнаване и Запада се случва в България и точно затова е важно НАТО да неутрализира тези руски шпиони, които работят активно в областта на дезинформацията, фалшивите новини и пропагандата”, категоричен е Соломон Паси.

И мен на два пъти са ме привиквали в прокуратурата по обвинение в шпионаж в полза на чужда държава. Единият път беше през 2005 г. Тогава министър-председател беше Жан Виденов. Сега пък прокуратурата погна моите душмани, коментира бившият външен министър.

Според него трябвало час по-скоро да привикаме руския посланик Анатолий Макаров и да го изритаме от България. Идеална възможност за това сме имали покрай аферата „Скрипал“, но сме я пропуснали.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Доколко може да се вярва на пропагандните и манипулативни диарии на един деградирал американски шпионин, бивш полубългарин и настоящ безродник като Соломон Паси, това оставяме на преценката на нашите читатели. Без коментар оставяме и бълнуванията му за добрите ЦРУ-агенти и лошите руски ченгета. Пасито всичкиси го знаем колко струва. Но едно негово твърдение раздразни любопитството на Skandalno.net и медията ни се разрови за подробности. И ето какво излезе:

Става дума за твърдението на Соломон Паси, че българския народ силно обичал Запада, а като доказателство американския агент привежда статистика, според която в момента в Западна Европа и САЩ учели 12 хиляди български студенти. Приемаме цифрата 12 000 за вярна и проверяваме какъв е броя на студентите, които в момента се обучават в България. Цифрата се оказа 236 000. От тях броя на чужденците е 41 хил. Т.е.- българските студенти, които учат в България са около 200 хил., а учещите нашенци в чужбина са 12 хил. Или с други думи – само 6 % от всички български студенти се обучават на Запад. Приблизително такъв е процента и на компрадорския елит (майките и бащите на тия синковци) който елит се явява креатура на западното влияние в Колониалната територия България.

С други думи, Соломон Паси неволно ни каза, че само 6 % от българския народ обича Запада. И то тия 6 % дето Западът си ги е назначил тук за пазванти и слуги, а в замяна ги храни блажно и им осигурява приличен шпионски стандарт на живот. Това е! А останалите 94 % от българите обичат Русия. При това напълно безплатно.

Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

26 коментара

  1. Тази мумия да ходи да замръзне в Антарктида. Грозен и на външен вид, и като душевност.

    • Ти си на дневен ред за изхвърляне бе боклук,барабар с кирливият ти ,,Трабант“ бе кирльо!Кой те има за жив та се обаждаш от коневръза! Ти се осра толкоз,че си бита карта и бившата ти жена го каза в очите бе мърляк!

  2. Скяандално се оливате, господа! Ама не е за учудване, тъй като и вие явно сте русофили и соцносталгици! Пфуууу!

  3. АЙСИКТИР БЕ ПАСИ ЕВРЕЙСКИ БОКЛУК ЕБИ СИ МАЙКАТА КУРВЕНСКА ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН ЗА ДА КАЗВАШ КОЙ И КОЛКО ОБИЧАТ РУСИЯ МРЪСТНИКО ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧАМЕ БЕЗПЛАТНО И БЕЗ ПРОПАГАНДА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ИЗЧЕЗВАЙ СЪС ТЕРОРИТТИТЕ НАТО И ЕС ДА НЕ ВИЖДАМЕ ГРОЗНАТА ВИ ОТВРАТИТЕЛНА МУТРА И НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕБЪЛГАРИНО ПРОКЛЕТ ДА СИ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  4. МАЙКАТИ ДА ЕБА МРЪСЕН АГЕНТ НА ЦРУ И МОСАД ЗАПАДА НИ ОСИГУРИ ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ А БРАТСКА РУСИЯ ДВЕ ОСВОБОЖДЕНИЯ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧАМЕ РУСИЯ И ЗНАЕМ ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ ВАС БЪЛГАРОУБИЙЦИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ФАШИСТИТЕ ПРОСТИТУТКИ МАФИЯ ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВАМЕ ДА СТРЕЛЯМЕ

  5. Кой ти дава право, ти жалък плазмодий, да говориш от името на българския народ че мрази Русия. Над 90% от българите обичат е уважават Русия за това че ни е освободила от турско робство и от фашима. Някои сволочи като теб, долен негодник, твърдят че в България не е имало фашизъм – по този въпрос питай Н.Вапцаров, В.Заимов, Г.Милев, Е.Марков и моя баща, разстрелян заедно с Вапцаров и други антифащисти на гарнизонното ктрелбеще на 26 юли 1942 г. Ако не бяха руските щикове цалата ти нация – еврийска щеше да бъде претопена в фащистките пещи.. И вместо да бъдеш до гроб благодарен на Червената армия че е спасила твоя народ от тотално унищожаване, ти само плюеш по нея. Според твоята примитивна и продажна логика, излиза че и аз съм шпионин след като съм русофил, а също 90% от българите. Че повечето от децата учили на Запад. Това не е показател. Аз завъших и двете висши в СССР-Москва строително инженерство пътища и мостове. Участвах като бригадир в Димитровгред на строежа на АТЗ и Маришките централи. Централите за взети на концесия от американскити ти, Мончо, покровители и произвеждат сега най-скъпия ток в България, а АЕЦ Козлодуй, строен строен с руско оборудване и руско но хау, произвежда най-евтения ток. Като инженер работех на Кстроежа на Батащкия водоселов път, удвояването на ж.п. линиа София-Мездра, изграждането ва мк кремиковци, строих мостове в Сибир, река Енисей в град Красноярск и пътища в Африка – Танзания.Видях три океана, тридесетина морета и над 50 страни. Видях и посетих такива екзотичн иместа като остров Занзибар, Нос Добра Надежда,пирамидите и Тадж Махал. Като споменах Тадж Махал, помислих – добре че тогава не се намерил индийски Евгени Бакарджиев да взриви гробницата и тя остана за поколенията като образец на изящество, архитектура и ваятилство за посоленията. След като завърших пак в СССР-Москва международни огношения, работих като аташе по култура в посолството ни в Багдад, видях Вавилон, варварски унищожен от американските бомбандировки и доразграблен от талибаните, да не говорим за столицота на Асирия НИмруд и Неневия вандалски унищожених от талибаните. Папата не ми е гладил по темето, но се ръкувах сМаргарет Татчър, ИНдира Ганди, Ясър Арафат, Саддам Хюкеин, Мустафа Барзани, Георги Димитров и с Тодор Живсов. Претърпях опит за преврат в Ирак за осуетяването на който има принос и България. Газел ми е булдозер, работех н кесони и пак си останах русофил т.е. руски шпионин. Да, работих 7,5 години в Организацията на Обедининити Нации по промишлено развитие – ЮНИДО.

    • Господин Иванов, чест и почитания. Хора като вас са пример за нас. От екипа на Скандално.нет

    • Ако Хитлер си беше свършил работа както трябва, нямаше да ги има такива боклуци, жалко

  6. НАТО ЕС САЩ СОРОС БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И МАФИОТСКАТА МУ ШАЙКА ГЕРБ УБИХА БЪЛГАРИЯ НАРОДЕ БЕЗ РУСИЯ НЯМА БЪЛГАРИЯ ПЪТЯ КЪМ СВОБОДАТА ОТ ФАШИСТИТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ И МАСОВО ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА Б С П

  7. ГОСПОДИН ИВАНОВ ЦЕЛУВАМ ВИ РЪЦЕТЕ ЦЕЛУВАМ ВИ И ПО ЧЕЛОТО БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМА БЛАГОДАРЯ ВИ И СЕ ГОРДЕЯ СЪС ВАС ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ВАС ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  8. ако не са били братушките„твоите дядо и баба да са още абажури в Германия-жалко евреиско копелдаче си Соломончо

  9. 1. На Мунчо майката не е ЕВРЕЙКА. 2.Мунчо е Дефектирал по много симптоми. 3.Това е ЕДНО ИЗЧАДИЕ на природата!!!
    4.Ще му дойде и на него Видов ДЕН: Всяка свиня има КАСАПИН! Идва и ТРЕТОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!!

  10. До получифутина полупомак Сополан Паси каза:

    Абе малоумник, ако не бяха комунистите и най-вече славната и непобедима Червена армия ти въобще нямаше да бъдеш роден бе, боклук!
    Баща ти щеше да мине през комините на Бухенвалд, Аушвиц или Майданек!Неблагодарник такъв!
    И да знаеш глупако-напълно БЕЗПЛАТНО обичам Русия и руския народ, които на два пъти ни спасяват!Първият път от османската чума, а вторият от фашистко-хитлеристката чума!
    Ненавиждам абсолютно БЕЗПЛАТНО прогнилия лицемерен Запад, ЕС и бандитското НАТО!
    От Запада нищо хубаво не сме видяли за последните 140 години!От Русия и СССР само добрини и братска помощ видяхме!
    Аз лично изпитах върху себе си лицемерието и жестокостта на Запада върху нас българите!Ненавиждат ни защото сме славяни и най-вече защото ги превъзхождаме във всяко отношение, най-вече в интелектуално отношение, ние сме далеч по-умни и образованите от тъпите малоумни западняци(наглосаксонци, шваби, жабари и вся остальная сволочь)!
    Използвам случая да кажа, че ако Западът започне война с Русия, аз първи ще се запиша доброволец в руската армия!!!
    Да живее велика и непобедима Русия-защитница на всички славяни по света!Бог с вами наши русские братья!

  11. Не си хабя нервите, за да чета идиотщините на тоя червей. Прочетох само началото и се вбесих! Кой си ти бе, малоумник, за да говориш от името на българите? Кой ми е платил на мен, за да съм признателен на Русия? Кой ме е накарал да съм русофил? Ще ти отговоря – познавам историята и тя ме е научила, противен, гаден… Нямам думи, с които да опиша отвращението си от тая гадина мръсна! Само и само Русия, единствено Русия би ни подпряла отново на рамото си, за да ни има! Младите учат в САЩ, а по-малко в Русия, защото всичко руско в днешното предателско време не се котира и това се дължи на такива изроди като теб и нахилената Пастирка! Пфууу, гнусляк! За сведение – чух с ушите си седемгодишно дете да говори руски – пее го, ей така, научило се е само от любимите си интересни детски филмчета! Българският народ в болшинството си сме русофили и имам право да го твърдя, защото съм българин! А ти???

  12. НАТО И ЕС УБИХА БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ МАСОВО ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ИЗВИКАМЕ ЗА ДА ЧУЕ СВЕТА НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И ФАШИСТКАТА МУ МАФИОТСКА ХУНТА ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ

  13. ОТ ИЗТОК ПАК ОТ ИЗТОК КАКТО ВИНАГИ ОТ ИЗТОК И ОТНОВО ОТ ИЗТОК КАТО СЛЪНЦЕТО ОТ БРАТСКИ РУСКИ КРИМ ЩЕ ИЗГРЕЕ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

  14. Този гнусляк- сок от стомашен екстракт, по-добре да се прибира в къщи по канализацията за да не плаши на хората децата.Караконджул. Народен съд за националните предатели.

  15. БЪЛГАРОУБИЙЦИ ФАШИСТКА МАФИЯ ГЕРБ ЖЕСТОКО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ ГЕНОЦИДА ВЪРХУ ПЕНСИОНЕРИТЕ ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ СЪС НАЙ ЖЕСТОКОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА ВИ БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПОСТРОИХА БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ГИ УБИХТЕ ЗАЕДНО СЪС НАТО И ЕС ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ОТМЪСТИМ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НИ ТРЯБВА ДА ИМА ЖЕРТВИ И СРЕД ФАШИСТКАТА МАФИЯ ГЕРБ

  16. Уважаеми тоя Паси е храненик на соц.елита, възпитанието му е подлизурковско и той самия е долен паразит.Явно някой не сие свършил работата преди доста време.

  17. Чела съм много простотии и невероятни гадости в нета,но никога не съм срещала подобно невежество, липса но образованост и култура, наглост и нахалство, да говориш от името на цял един народ, че „мрази Русия и обича запада“???
    Тоя луд ли е? Или е безумно ТЪП? И защо админа не му изтрие просташки пост?

  18. Защо никой не споменава тъпата проста причина поради която много хора не учат в Русия а тя е , че образованието от там не се признава в много държави включително и европейски за разлика от образованието получено от Европа или Америка…
    Руската школа и интелигенция са ненадминати…

  19. Ах колко сте прости и смешни.. Освен да псувате и да лъжете друго не можете комунисти и русофилчета долни. Човека е някъде 100 пъти по-интелигентен от писалия статията и коментиращите. Никъде не се вижда да е казал че мразим Русия ама на вас ви е по-удобно да обвинявате и да мразите. Така ще си пукнете долни комунисти

  20. Стига сте му давали фурум на този гаден чифут преди се отъркваше на тодор живков сега на тиквата борисов и някой го е излъгал че може да командва зад завесата хайде къш бе изрод мечтаем да ви видим заедно с борисов зад решетките ходи се снимай с тръбанта …

  21. Долен агент на Мосад и ЦРУ/двоен/.Като е скандално защо въобще им давате възможност на такива плазмодии на всеки режим да бръщолевят глупости.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *