Дълги рокли за есента от Ree.bg

Есенно-зимният сезон наближава. Заедно с него и нуждата от дрехи с по-дебела подплата и по възможност с дълъг ръкав. В този период, доста практичен и елегантен вариант за дамите са дългите пролетно-есенни рокли, които са специално създадени за прохладните дни, когато слънчевите лъчи отслабват своята сила. За да отбележим подобаващо промяната, избрахме 3 модела дълги рокли от Ree.bg. Те са дълги и елегантни и са подходящи за ежедневието.

Неочаквано, но тази есен всъщност доста ще напомня на летните дни, защото светлите и топли цветови тонове тип „сепия“ си остават на мода. Небрежната рокля със свободна кройка, кукленска яка и принт на геометрични елхи е изключително свеж вариант както за бременни и майки, така и за всички, които обожават дълги рокли със свободна талия. Все пак, какъв по-добър начин да покажете любовта си към природата от рокля на дръвчета?

Ако си падате по роклите без ръкави, с дамската дълга рокля на точки със сигурност ще имате възможността да се насладите на последните летни лъчи. Моделът е с дължина до глезена и може да се комбинира както с маратонки, така и с обувки с висок ток. Високата талия дава нужната свобода, което прави роклята изключително подходяща за ежедневно носене. И за да можете да изпипате тоалета си до последния детайл, можете да изберете измежду 3 цвята – черен, тъмносин и жълт.

Накрая, но не на последно място, дамската дълга рокля в стил „бохо“ е само една от многото дамски дрехи в този стил, които се предлагат в онлайн магазина на ree.bg. Комбинацията от дантелена горна част и нежнорозова долна може без проблем да превърне роклята от ежедневна в официална. Естествено, всичко зависи от подходящите аксесоари и обувки. Въпреки това, моделът може да се комбинира успешно както в спортно-елегантен стил, така и в по-официален, а свободната талия на роклята я причислява към категорията на макси роклите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *