Разкритие: Ето защо Гешев обвини 2-ма Руски дипломати в Шпионаж! Истината е повече от Скандална:

Днес Главният прокурор Иван Гешев направи изявление: Главна прокуратура е събрала доказателства срещу двама руски дипломати, за това, че са извършвали разузнавателна дейност на територията на България. Информацията му се базира на сигнали от ДАНС и Специализираната прокуратура и е образувал 2 досъдебни производства за престъпление срещу Република България. Обвинението е, че двамата дипломати на служба в посолството в София, са събирали информация, която е държавна тайна и са го правили в полза на Руската федерация. А това се водело престъпление по чл. 104, ал. 1 от НК.

В хода на разследването е установено, че в периода от 2017 г. буквално до днешна дата, двамата дипломати на Руската федерация са разузнавали и търсели информация за механизмите на изборния процес. Както и данни от сферата на енергетиката и енергийната сигурност на България, представляващи служебна тайна. Които данни впоследствие са изпращали в централата на руската разузнавателна служба в Москва.

За реализирането на тази си дейност двамата са осъществявали контакти с български граждани, които са имали достъп до информация от тези сфери.

Установено е, че единият дипломат е акредитиран у нас като първи секретар в консулския отдел на Посолството на Руската федерация, а другият е служител на Търговското представителство на РФ в София. И двамата се ползват от дипломатически имунитет и не подлежат на съдебно преследване. Даден им е срок от 48 часа да напуснат страната.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Обвинението, че руски дипломат се е поинтересувал от „механизмите на изборния процес в България“ и твърдението, че това представлявало „държавна тайна“, е меко казано абсурдно! Защото ако България беше демократична страна, каквато го играе, точно механизмите за провеждане на изборите й би следвало да са напълно открити и прозрачни, а не държавна тайна. А може би е тайна как точно се фалшифицират, така че банкянския Дебил и шайката му все да са отгоре и да ни „управляват“! И… явно руснаците са им хванали точно механизма за измами, щом мафиотската шайка на Борисов скочи така енергично да ги гони.
Пак във връзка със заловените двама руски шпиони ние от Скандално.нет имаме и един въпрос: Това тия същите двама ли са, дето изклаха прасетата и козичките в Странджа и половин България и сега купуваме свинското на тройни цени. И тия ли руски шпиони саботираха и пресушиха язовира в Перник, замърсиха ни въздуха и ни заринаха с боклука на половин Европа?! Ако е така – смърт за тия руски дипломати… и малко им е! Щото за такива деяния – туй се полага.
Посочените от Гешев двама руски дипломати, разбира се, не са никакви шпиони. Защото всеки дипломат в посолство е законен шпионин според международната конвенция – неслучайно такива се ползват с дипломатически имунитет. Но сега повече от всякога на Борисов му трябва „сериозна причина“ да извърши поредното си предателство (едновременно към Русия и България) като спре строежа на газопровода „Балкански поток“. Под американски натиск, разбира се. Неслучайно само два часа преди това си изявление, Главният прокурор Иван Гешев прие в Съдебната палата постоянния съветник по юридическите въпроси към Посолството на САЩ в България Джесика Ким.“ И само 2 часа след това стана ясно и какво са си говорили на тази среща: Гешев на пожар оповести, че хванал двама руски шпиони у нас! Няма такъв цирк, при това колониален: Официална среща с американска шпионка, която му набива чембери и… само два часа по-късно наш Гешев вече хванал руски шпиони!
Повече въпроси по темата ние от Скандално.нет нямаме. Но само се чудим: дали ако, дай Боже, скоро се стигне до Народен съд, който да въздаде заслуженото на всички политически корумпета, олигархични прасета и обслужващите ги полуинтелектуални мекерета- най-обикновени престъпници, окрали и загробили България за има- няма три десетилетия…  дали след време пишман- историците пак ще пишат, че е бил избит цвета на нацията? Защото „цветът на нацията“ в момента се състои от Борисов, Пеевски, Каракачанов, Горанов, Симеонов, Марешки, Сидеров, Екатерина Захариева, Домусчиев, Доганов и други тям подобни национални предатели?! Skandalno.net
Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Абсолютна логика, благодаря Ви, г-н Благов! Убеден съм, че ще има възмездие за предателите на България. За всички! Историята не прощава, както и да я пренаписват, истината е една!

  2. Колкото да „механизма на изборния процес“, то всеки неграмотен циганин на територията е изпечен механик. Инженерите – откриватели и внедрители, са тези, които управляват вече 10 години благодарение на този добре смазан механизъм. Изобщо няма „тука има – тука нема“, всичко е ясно подредено с цел печалба. С така наречените „енергетика“ и нейната „сигурност“ нещата отдавна са безпощадно ясни. Още от времето, когато тух прелетяха на пожар покойният Джон Макейн и непреоблечената Хилари Клинтън, за за да ударят брадвата на АЕЦ“Белене“ и „Южен поток“. Сигурността по американски се изразява във внос на втечнен газ от САЩ, „обслужване“ на Козлодуй от „Уестингхаус“ и стоп на галопа /според Бойко/ по трасето на „Балкански поток“. И изобщо никаква мисъл за сътрудничество с Русия. Янките изобщо не ги е грижа за източените язовири, за отровения въздух и засипаната с боклуци земя. Това са проблеми на племето, не на господаря, макар колониалните чиновници да са негови назначенци. нмръсния въздух и отровената с боклу

  3. Вижте какво,това няма нищо общо с нас,освен това,че някои западни кръгове искат да свалят Бойко и това е част от играта за свалянето му.Ясно е,че няма никакви шпиони тук,а се прави черен ПР на Бойко.
    Лично аз,имам неутрална позиция по този проблем, станалото станало,изгонили са ги,но други ще дойдат,не е толкова фатално.
    Но тази борба на Бойко(ГЕРБ) и антиБойко(антиГЕРБ) ми омръзна,става ми вече досадна.

  4. Почти никой от нашето поколение ,не си е и помислял че бай Тошо ще падне,но стана. Нека сегашните управляващи-българоубийц,не си мислят че са вечни !!! Ще дойде и техният ред !!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *