Андролова: Божанков отиде на инструктаж в САЩ, но глупостта му провали операцията

Най-неприятни са неблагодарниците и продажниците, които драпат по кариерната стълба, и неминуемо газят по главите на довчерашните си благодетели, пише журналистката

Явор Божанков изригна в парламента с изключително остро изказване срещу Русия в пълен разрез с парламентарната си група, но пък и в пълен синхрон с финансираните от САЩ партии ДБ, ПП, ГЕРБ и хиляди фондации. Отдавна казвам, че този човек е ментална част от платената соросоидна общност в страната ни, и няма нищо общо с партията, от която е депутат – БСП. Това написа журналистката Калина Андролова във Фейсбук.

Споделяме нейната публикация, без редакторска намеса:

Откакто отиде в САЩ на инструктаж за един месец, Божанката се върна напълно променен – неадекватно нахален и неуправляем. Напълно забрави, че нямаше да види парламент, ако не беше Корнелия Нинова. Най-неприятни са неблагодарниците, които драпат по кариерната стълба, и неминуемо газят по главите на довчерашните си благодетели, защото им се налага да обслужват новите си господари.

А такива като Божанков няма как да нямат господари. Уязвим е заради заводите и другите богатства на баща си.

Но в негово лице САЩ пак заложиха на смешен човек, който може да са маршрутирали, но когато изначално не са изчислили глупостта му, стават свидетели на публичното му светкавично самоубийство. Гледахме този анимационен филм наскоро и с другия комичен герой Кирил Петков, към чиято партия Божанката побърза да се прикачи след „революционната си реч срещу Русия“.

СЛЕД РЕЧТА СИ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА СРЕЩУ РУСИЯ ЯВОР БОЖАНКОВ ПОТЪНА В ПРЕГРЪДКИТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ

Само че Божанков е богат момък и надали при контакта с американците му е предлаган морков. Вероятно е играла тоягата- Нещо от типа- знаем откъде са ти богатствата и ако не сътрудничиш, ще се простиш с тях. Тази схема за вербовка в момента янките прилагат върху почти целия ни постдемократичен политически, икономически, културен и експертен елит.

Но ясно става колко струва Божанката, след като заяви при Ризова, че и той е научил американците на нещо. Освен че е докладвал мислите и оценките си за политическата обстановка у нас, не виждам на какво може Божанката да е научил американските психолози, които са го измервали във всяка минута от едномесечния му престой там. Язък, обучението им е било напразно.

Яворчо набързо провали операцията. Къде, на какъв държавен пост да го инсталират сега така осветен?! Нещата в агентурния сектор трябва да се случват по-тихичко, по-внимателно, не толкова гръмогласно и ясно. Ама Божанката няма търпение да се огласи. Такива като него у нас са мнооогооо. Пробват ги и ги захвърлят като непригодни.

На Божанката трябваше някой да му каже, че не е достатъчно само да подкрепяш Украйна и да се обявиш срещу Русия, за да придобиеш тежест пред новите си куратори. Да, това е отправна точка. Но не е достатъчно. Трябва още и да не си глупаво енергичен, да схващаш дори неизказаните задачи, да имаш усет за реалната си стойност насред общата действителност и пр.

Иначе произвеждаш неадекватни движения, както видяхме с Кирил Петков…

Взимайте пример от Боко и Летеца, бе, кандидат-агентчета!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

    А защо седесарката Нинова вкара в Б$П и този бивш седесар?

  2. Браво за коментара!
    Звучи точно и коректно!
    Такива „люде“ , като божанката е имало и ша има в България БОЛ!
    Буклуци ВЪН от БЪЛГАРИЯ!

  3. Защо от БСП изпращат хора в САЩ, и въобще на каква обработка минават наши политици там. Вече даже не ги е срам, че са станали купои, даже е гордост някаква.

  4. Ако разсъждаваме правилно за БСП. Не напуснаха правителството при отказа от евтин руски газ и далаверата на Кирчо за съшата газ, но през негови фирми. Изпращаха оръжие в Украйна чрез подписа на Нинова. Претраяха си за изгонването на дипломатите и не разтуриха правителството. Предадоха Македония, като пак не напуснаха правителството. Набутват ни в еврозоната и скъпите цени. Избраха за президент пронатовския генерал Румен Радев. И въобще засега единствената им пробългарска позиция дето не са ос…ли е инстанбулската конвенция.
    Прогледнете и вижте, че са Възраждане се бори за общите ни интереси.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *