Фашизмът настъпва! ДАНС и ГД БОП РАЗТУРИХА МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА РУСИЯ! Напрежението в центъра на София Расте!

Кметът на столицата нареди прекратяване на митинг-шествието, което е под надслов „Мир, неутралитет, суверенитет“

Кметът на София Йорданка Фандъкова издаде заповед за незабавното прекратяване на митинг-шествието под надслов „Мир, неутралитет, суверенитет“. Това съобщиха от общинския пресцентър.

„Събитието е прекратено въз основа на информация, получена от Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС)“, се казва в съобщението.

„През последните дни информацията за събитието се е разпространявала в социалните мрежи под надслов „Ние не сме неутрални. Ние сме за Русия! Победата е наша“, което не съответства на официално заявеното от организатора „Национална гражданска инициатива за суверенитет на България“ мероприятие, посочват от Столичната община.

По-рано днес Върховната административна прокуратура (ВАП) сезира министъра на вътрешните работи по повод получена от кмета на София информация за обявено в социалните мрежи провеждане на масово мероприятие в подкрепа на Русия.

Кметът Йорданка Фандъкова е информирала прокуратурата за това, че Столичната община е сезирана с две писма-доноси – от общински съветници от групата на „Демократична България“ и от членове на ПП „Код“ на Петър Москов. В тях евроатлантическите доносници информират кметицата за обявено в социалните мрежи провеждане на масово мероприятие на 10 декември в подкрепа на Русия, което може да е „насочено към насилствено изменение на конституционния ред и териториалната цялост на страната ни“, както и че събитието може да е „противоречащо на решенията на ЕС“, става ясно от съобщение на Прокуратурата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

32 коментара

  1. Време е лека полека българите да се събудят и избият мачкащите ги 33 г.- джендърпомияри.
    България няма да тръгне към добро, докато предателските гниди са живи и всякакви призиви за обединение, съешаване и всенародна любов са мантри за будали!

  2. Няма обединение! Има отделяне на зърното от плявата!
    Време е за чистка на предателите!
    Много има за чистене, българино!

    • Абсолютно съгласен!
      На тази свещена земя няма място за гниди гаврещи се с християнството и избиващи съзнателно българите 33г.

  3. инфраструктурата на остров белене си стои,островът и той не е потънал..ако съм на мястото на боко тъпото,фандъкова и сие вече ще съм си решил въпроса със жилище в страсбург,щото зная ли утре ко мое да стане…

  4. вчера си направих труда да разчета картината на психическото състояние на здрависващите се радев и ердоган в анкара,към момента на правене на снимката…ужас…в главата на радев завоалирано примирение и зле прикрито отчаяние,а от физиономията на ердо блика..абе ще клекнете накрая,няма къде да ходите,ще дойдете на нашата..хурка..

    • Може да звучи налудничаво, но и аз имам такова усещане- мога да “разчитам” по физиономиите им. Виждам енергията им.
      Носят черна умряла енергия.
      Втория само чака сигнал- и сме заминали.
      Тервеле, Тервеле, княз наш! Възкръсни, че работата е зле за твоя народ…
      Ще ни довършат без и да разберем.
      Господи, прости ми греха.
      Не трябва да клякаме.

      • Кой казва, че ще клякаме?
        Аз лично съм се прежалил да си умра българин християнин.

  5. Единственото, на което разчитам- то не е свързано с материалния триизмерен свят и геополитиката: ясно е, че сме паднали. Разчитам, че нашата страна в духовния ни свят, че няма да ни остави и този път на тъмните сили. Тя много добре знае духовната същност на Родината ни и народа ни. Че сме свързани. Вече само в това вярвам.

    • И аз, FuckEU,
      От самото начало избрах:
      Свобода или Смърт!
      Нямам никакво морално право да предам предците си- българи и руси, които са проляли кръвта си за нас!
      И за Родината!
      Те са го направили за мен- сега е мой ред да бъда лоялна към тях! И за дечицата на България!
      Кръвта вода не става, братя!

      • Поклон пред всеки българин и българка, мислещи по този начин!

  6. Фандъкова,и да спреш всички шествия РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ! А ТЕБ ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ РАКА,ДЕТО СИ ГО НОСИШ! БОКЛУК БЕШЕ,С ТОВА ЩЕ ТЕ СПОМЕНАВАМЕ СЛЕД СМЪРТТА!!!

  7. НАШ ВЕЛИК БРАТСКИ РУСКИ НАРОД ВЛАДИМИР ПУТИН ПРАТЕТЕ НИ СПЕШНО РАМАЗАН КАДИРОВ С БАТАЛЬОНА МУ И ЧАСТ ОТ ВАГНЕР “ ИМАМЕ СПЕШНА НУЖДА ОТ ЧИСТКА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ВИЕ ЗНАЕТЕ КАК

  8. ЗДРАСТВУЙТЕ БРАТУШКИ!!! НА ВАС ПУТИН И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОВЕРИ!!! СЛАВА НА ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! СЛАВА НА РУСИЯ! А ВИЕ,КИРЯК СТЕФЧОВЦИ ДА СТЕ НАВЕКИ ПРОКЛЕТИ!!!

  9. Тялото на България е проядено от паразити кръвопийци. От тумори и метастази.
    България има нужда от възстановяване на силите и имунитета си. След което да започне да изяжда метастазите, паразитите, докато стигне до изяждането на главния тумор.
    Някои я сравняват с черния дроб на планетата.
    Знаете ли, че черният дроб е единствения орган, който може да регенерира?!
    Със сигурност точно това ще се случи.
    Първо да изядем кръвопийците и туморите, с метастазите.
    Чистка и прочистване!

  10. “Не се страхувайте от онези, които убиват тялото, но не могат да убият душата. По-скоро се страхувайте от Онзи, който може и душата, и тялото да погуби в пъкъла.”

    Матей 10:28

  11. Гответе се.
    Или те нас, или ние тях.
    Няма да ви уча как се хвърля боб.
    Киселото зеле е много полезно- става за български сърми.
    Изчиства отрови от тялото.

  12. Най-ме е яд, като науча за такива събития в последствие, щях да участвам ако знаех

  13. Така няма да стане. С писане.

    В момента, в който бъдат избити з@бките на първия красавец, след това и на втория и третия- четвъртия ще увехне.
    Мачкане, мачк@не и мачк@не.
    Избиване на з$бки поединично.
    Един по един. Мам@ ви мръсна джендърск@.
    Само бой, еб@не и сръбска музika!

    • От доста години мечтая българите да се събудят и да започнат да действат точно по този план!

  14. Някои искаха преди 33 години демокрация,свобода на словото и плурализъм. Ето ви я демокрацията! Нагледахме се и на честни избори, машинки с код за достъп само на определени хора!

  15. Даааа,запалиха Парламента,викаха ни Червени боклуци,искаха Демокрация! Айде,Имате я,ама с нея върви и полицейщината.Сега само Гилотината ще ги Оправи Псевдодемократите!Поздравявам всички Вас за Смелостта!

  16. фандъкова и такива като нея гол ще го барат и лигав ще го целуват , идва им време за да платят това което причиниха на народа , и затова СЛАВА НА РУСИЯ , НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я МАХНЕ ОТ СЪРЦАТА НА НАРОДА НИ .

  17. Демонократите и тая гадна крадлива алкохоличка Фандъкова са само част от задкулисието. Видната, зад тях са господарите им от Козяк. Само че когато руснаците победят,а те ще победят, за тая мръсна и гадна сган няма да остане място под слънцето, където да се скрие.
    Бог да пази България!!!
    Смърт на фашизма и свобода на народа!

  18. Колкото и да драпат Русия ще победи и тези изроди няма да има къде да се скрият.Събуждайте се и се гответе за отпор българи,без да заиграе сопата няма да стане.
    Смърт на фашизма и фашизоидите!
    Бог да пази България!!!

  19. Около 24-25 г. прероденият Давид ще оглави България. Начело ше застане и жена. След като югоизточната ни съседка по мкрен път откъсне около 1/3 от територията ни с възстание Давид роден между 1970-80 г ще оглави България, ще оправи отношенията с Русия. Когато ЕС започне да се разтуря от социални бунтове, фалити на банки и пенсионни фондове, ние ще бъдем на сянка и ше тръгнем нагоре. В духовен план ще станем Швейцария.
    БОГ ДА ПАЗИ И БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ!!! АМИН !!!

  20. Фашизмът винаги е предизвиквал съпротива. 1918-1944 същото. Властта с фашизма, против народа. Време е за Съпротива.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *