Андрей Райчев: Борисов ПАДА от Власт! Ето кога ще са Предсрочните Избори:

„Така не може да се управлява. Предсрочни избори ще има през септември и те ще се проведат заедно с местните“. Това заяви в тв. предаване днес социологът Андрей Райчев.

Парламентарната криза се задълбочава все повече. През последните месеци на управляващите им е изключително трудно да съберат кворум. БСП ги бойкотират, защото искат предсрочни избори. ДПС ги рекетират, тъй като се надяват Патриотите да изхвърчат от властта. Така че всичко в държавата да се решава с невидимата подкрепа на Доган. Не че ДПС не подкрепят и в момента ГЕРБ. Но проблемът им е, че не са единствените, на които „Борисов-3“ може да разчита. В момента управленската коалиция на ГЕРБ и Патриотите е увиснала и разчита единствено партийката на Марешки, за да има кворум. А помощта на Марешки със сигурност няма да е безвъзмездна.

Откакто третия кабинет на Борисов е на власт, скандалите буквално преливат един в друг. Тъкмо свърши единия и започва следващия. А за капак, лидерите на „патриотите“ постоянно се джафкат за постове и пари.

Хаосът обаче не е само във вътрешната ни политика. На международната сцена разнобоят също е налице. И е с мащабите на погром! Цветан Цветанов обяви Китай и Русия за врагове. Докато Борисов сега се опитва да се присламчи именно към Москва и Пекин. Завоят му във външната политика започна с избора на анти-глобалиста Тръмп. Борисов е протеже на неолибералния елит, ръководен от Обама и Хилари. Но те вече не държат властта в САЩ и Вашингтон отказва да припознае Бойко за свой човек. Същото се случва и с ментора на Борисов в ЕС Меркел – тя вече не е фактор в ЕС. Затова и отсега заяви, че повече няма да се кандидатира за канцлер.

Андрей Райчев

До изборите за европарламент през май остават 22 седмици. Дали дотогава управлението ще е изпаднало в тотална несъстоятелност – това не е сигурно. Но до септември това със сигурност вече ще е факт, категоричен е Райчев.

Безразборното раздаване на български паспорти на македонци и украинци (уж бесарабски българи), се оказа голяма грешка, коментира социологът най- пресният скандал във властта. Те използват българското гражданство, за да се доберат до Западна Европа, а не за дойдат да живеят тук. А и как да дойдат да живеят в България, като и българите не издържат на тази бедност. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. АНДРЕЙЧО КРАДЕЦА ГОЛФИСТ Е ЯСЕННА-КАНЯТ ГО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА ДА СЕ ПОСМЕЯТНА ТИКОВЕТЕ И ПАРАНОИЧНОТО МУ КЪЛЧОТЕНЕ И ВСЕ ГРЕШНИ ПРОГНОЗИ И АНАЛИЗИ,КАК СИ ФОКУСИРА КРИВОГЛЕДСТВОТО,САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ,ГОРКИЯ,СТАВА ЗА ПРИСМЕХ,ХОРАТА МУ ГЛЕДАТ СЕИРА И ПАК И ПАК ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ,СИМЕОНОВ,КАРАКАЧАНОВ,БСП И ДПС СА ЯСНИ-КОЛКО ПЪТИ НАРОДЪТ ИМ ЯДЕ ПОПАРАТА НА ТЕЗИ КРАДЦИ,ДОКАРАХА НАРОДА ДО ГЛАД,СЕГА ПОДХВАНАХА ОЛИГАРСИТЕ И ТЕ НАДУХА ГАЙДАТА,СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ РЕДЪТ И НА ВЕЛИКАТА КРАДЛА-ИМПЕКСОВАТА ПРИВАТИЗАТОРКА,ЛУДАТА КОРНИ,И ТОГАВА АНДРЮХАТА ЩЕ СЕ КЪЛНЕ,ЧЕ ТОВА Е ПРЕДРЕКЪЛ,ПАЛЯЧО.

    • Ти не си никва Мариета, ами най-обикновен платен гербаджийски трол на име МАРАМУНГЕЛ. И си много прост при това. Продължавай в същия дух. С всеки такъв коментар отблъскваш по един симпатизант на ГЕРБ и го пращаш да гласува за БСП. Което лично мен ме радва. Феноменално прост си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *