Американски сенатор: Ръководството на Украйна е училищен отбор, който играе срещу колежански отбор и няма никакъв шанс срещу Русия

Ръководството на Украйна е „училищен отбор“, който играе срещу „колежански отбор“ и няма шанс срещу Русия. Това заяви пред Fox News сенаторът от Алабама Томи Тубървил, съобщава ТАСС.

Коментирайки резултатите от проучване на CNN, според което 55% от гражданите на САЩ са против допълнителното финансиране за Украйна от Конгреса, сенатор Тубървил отбеляза, че управляващите в Белия дом „колкото и пари да дадат на Украйна, ако не изпратят там сили на НАТО и армията на САЩ, Украйна няма шанс за победа“.

Тубервил посочи още, че правителството на САЩ „се прави, че не разбира същността на конфликта, в основата на който е искането на Русия да й се дадат гаранции за сигурност“. Затова администрацията на президента Джо Байдън „хвърля непрекъснати обвинения срещу Русия – за да отклони вниманието от това тяхно искане.

Си Ен Ен цитира и думите на Байдън, който преди време каза, че „този сенатор“ (Тоби Тубървил) е „спрял повече от 300 американски военни операции“, добавя ТАСС.

Републиканецът Томи Тубървил представлява щата Алабама в Сената на Съединените щати и е пенсиониран колежански футболен треньор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *