„Алфа Рисърч“: „Има такъв народ“ са първи с 24%

На първо място са „Има такъв народ“ с 24%, на второ място са ГЕРБ-СДС с 23,5%, трети са БСП с 13,3% според паралелното преброяване при 70% извадка от социологическа агенция „Алфа Рисърч“.

Шест партии влизат в новия парламент според данните.

На първо място са „Има такъв народ“ с 24%, на второ място са ГЕРБ-СДС с 23,5%, трети са БСП с 13,3%, ДБ – на четвърто място с 12,7%, ДПС имат 11,1%, а „Изправи се мутри вън“ – 5%.

Под чертата остават „Българските патриоти“, „Възраждане“, „Българско лято“, „Ляв съюз“, съобщава БНТ. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Българите останаха слепи и глухи за цялата борба на Нинова, на истинския неподправен патриотизъм на Възраждане на Костадинов, на Клисаров с неговата пряка демокрация и гласуваха отново за американските слуги, Борисов, Трифонов, че и за Христето Иванов. Това, че нашите цени от малката кошница са по високи от тези в Щатите и Канада, за цената на тока и бензина да не говорим, си е наш проблем, щото сме ТЪПИ, ПОДЛИ И ПРОДАЖНИ и сме се заклели никога за нищо да не сме обединени, за да ни третират като роби. затова олиото у нас ще е по- скъпо от всички страни, които си го внасят, така е и със всичко останало. Мрете тъпи съотечественици, мрете тихо и спокойно, и херакири да си направи Нинова, все тая изчезваме с простотията си.

  2. много тъп народ се оказахме , и най-много тия които са зад граница , гласуваха за един самовлюбен певец , който хал хабер си няма от закони и държава .от един кретен та на друг и те така още 500 год. – МАЛКО СА И ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ

    • Певец?
      Чалгаджия който вие като чакал ти наричаш певец?
      И очакваш нещо от хора, които очакват ние, които останахме, да оправим нещата, че те да се върнели.
      До сега имахме един самовлюбен простак-нарцис начело на държавата и явно много ни хареса, затова сега ще имаме двама такива.

      • Да, така е. Не в България живеем а в Чалгария, затова мнозинство гласуваха за чалгаря, пък янките ще ни учат как правилно да живеем под тяхното ръководство…

  3. На „политиците“ от ИТН, някой трябва да им разкаже една модерна приказка за слепия крал и чиновниците. Мерака и възможностите са различни неща. Като, че ли сме виждали вече такова поведение и желание, бързо и веднага всичко да се оправи – по мед и масло. Не става! Както казват македонците за „трудните“ жени, „ке има келепир, ама требува увъртане – бавно и мазно-по кротко“. По кротко, не така ербап, да не стане така, че от мерак да се пресилят и да не стигнат до никъде. Политиката е изкуство на възможното. Важното на този етап е да спрат краденето и теча на пари. После ще видим. Но да имат едно наум – сами могат само във WC-то. Дори и там понякога трябва помощ.

  4. А бре хора какво га умувате !? Веке и кокошките в двора разбраха кой наглася изборните резултати и това е она иракска циганка от козяк! Никакви ти тошковци ,борисовци ,ниновици и разни други фитки не играят никаква роля!Колонията трябва за територия и бази с ракети против РУСИЯ(ама ша я поробят и окрадат га ма фанат за дъртия ми!Другото са локуми и празни лафове на кило!И оня ушким хитрия ни президентин ша види втори мандат през крив макарон!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *