Иван Гарелов: Свидетели сме на Падението на Борисов. Трябва да има още едни Избори

Бойко Борисов е изплашен! Дали партията му е първа или втора политическа сила няма никакво значение- и тя, и той са приключили и последиците за тях може да са фатални. През последните месеци се разчекна да прави всевъзможни унизителни ходове, само и само да бави позорното си изхвърляне от властта. Включително и тази унизителна визита при Ердоган. Това каза днес в свое интервю журналистът Иван Гарелов.

Това е архипадение. Всички виждат че той е извън играта, но той смята, че все още може да заблуди някого, че владее процесите. Това е агония. Обикаля по села и паланки, където го посрещат платени статисти. Това е агония, която в личен план не бих коментирал. Но с излагациите си, с тази неадекватност той повлича всички от неговата партия. Това ще се отрази на всички, които искат да скъсат пъпната връв с него. ГЕРБ е на смъртен одър.

Борисов просто няма полезни ходове. Откъдето и да погледнеш, неговата кариера е убита. А всичките му действия са просто едни безнадеждни опити да се задържи още малко на гребена на вълната. Прави го, защото се страхува лично, персонално за себе си. Властта му е необходима, за да не бъде съден и преследван, за да не го вкарат в затвора. От същото се страхуват и огромната част от избирателите му – предимно хора от държавната и общинска администрация. Те бяха част от корупционните схеми на ГЕРБ, чрез които партията открадна над 100 милиарда от българския народ. За нас, българите, е срамно, че трябва да търпим още тази мафиотска групировка и нейният бос.

Борисов е човек без идеология. Не блести със знания. Разчита на специфичната си балканска харизма. В Европа, според мен, гледаха на него като на клоун. С Бай Ганьовския си колорит той силно дразнеше техния вкус, но им беше изгоден. ЕС трядно ще заличат този срам, че напомпа Борисов и го наложи като европейски лидер. На служебния кабинет поставям оценка 5,5. Аз съм доволен. Имаше двама министри, които много работеха и свършиха чудесна работа.

Но са ни необходими още едни избори. Няма да е лесно в изглаждане на интересите на трите нови партии. Много хора и групи с диаметрално противоположни интереси и амбиции има в тези партии. Трите заедно не събират мнозинство за правителство. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Най-големият проблем на нашето общество е неговото атомизиране, няма никъде толкова много партии в една толкова скапана държава.не народ, а племе, постоянно раздирано от злоба и неприязън, непрекъснато манипулирано. И кой има интерес България да е бедна и слаба, Русия ли???Знаещите са наясно,мършата не. Шкембетата, които гледам ежедневно да дефилират по улиците, смазаните от мизерия пенсионери, неграмотните цигани, щастливите чиновници, които получават заплати без да вършат нещо, това е прокажената среда на нашето постоянно падение. В Пловдив едва ли има и 2% ремонтирани улици и тротоари за 30 години, годините на Тато бяха възход, сега сме американска колония тъпа и презряна. И нека не виним когото и да е, лъвовете не пасат трева, а овцете даже и не бягат.

  2. Не е важно падението на един пожарникар, най-знаещия, най-снимания в Европа,от три папи гален по главата. Най-важно е падението на един цял народ, по-скоро на едно племе, което е загубило всякакви ориентири, всякакво чувство за солидарност и оценка на обстоятелствата, оставило се в плен на апатията и на невежеството. Това са всички условия за духовна смърт, не можем да разчитаме винаги на щастливата случайност, и тя има предели.

  3. Другарю Колев,кой доведе държавата до този разгром и ограбване? Същите тези ‘знаещи’,които след обявяването на България за продан през 89г побързаха да се обогатят и вече 30г ни замаяват и ни хвърлят шарени пилета ,че видите ли иде светлото бъдеще за обикновения българин ,а тяхното те си го взеха още тогава!?!За мен истината е че в България няма държавник,лидер, който да бъде подкрепен от хора -родолюбци ,които да отстояват интересите на България!Всички се накачорват в политиката за облаги и богатство .А какво иска един обикновен човек-работа и хляб!Няма ли ги тези две неща ‘беден човек -жив дявол’ е казал мъдрия ни народ!Трябва ни обединение, а не разединение на хиляда ненужни партии или силен президент или силен парламент,иначе ще ни ебат разни шибани краварски държави и ще ни крадат гладни мухлясали бабички- кралици и кой отде свърне ще опъва като от съдран чувал.Сега всички наши т.н.политици(разни палячовци събрани от пътя и от кафенетата!/играят по чужди свирки и лижат кой къде свърне чужди гъзове и опротивяха с бездарието си и лъжите,но не правят сметка че и на тая работа се вижда края-народа дето го скубят изчезва безвъзвратно!Айде, наздраве!

  4. КАТО НЯМАТЕ РАЗУМ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА АТАКА ТАКА БЪЛГАРИЯ УМИРА ОТ БОЙКОВЦИ ГЕШЕВЦИ ПЕЕВЦИ И СЛАВИТА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *