Алисия побесня, дава Николета на съд

алисия4Жалба срещу своеволията на Николета е пуснала Алисия в Агенцията  за закрила на детето. Причината за недоволството й е, че папараците на Лозанова са снимали нея, семейството й и  малкия Валерко без изричното й позволение.

По закон, без значение  дали лицето на детето е размазано или замъглено, за да бъде то показано в медиите е необходимо изричното съгласие на настойниците му, твърди шефката на дирекция „Държавна политика за детето“ Цвета Антонова, която е запозната с жалбата на Алисия.
Още по-лошото е, че материалът вече е излъчен, и то по национална медия, без за бъдат уведомени  родителите и без тяхно знание. В този случай, освен Държавната агенция за закрила на детето, по въпроса отношение взима и СЕМ, който трябва  да наложи глоба на телевизията, която си е позволила да пусне въпросния запис.

В целия този случай утежняващото е , че е напълно недопустимо да се използват деца за изясняване на лични сметки и проблеми между възрастните – това показва незрялост и абсолютна безотговорност, допълва Антонова.

Причина за гнева на Алисия е най-вече коментарът, че вози сина си без колан на предната седалка на тузарския си джип и че е пратила  наследника си на първия му учебен ден със стари износени обувки, а самата тя отишла с чанта за над 5 хиляди лева.

Кой  й е виновен, че е занемарила грижите за детето си, докато  се развява  по магазини, фризьори и козметици, говорят защитници на Николета. С тези си действия само ще й направи по-голяма реклама и ще й върне рейтинга.

Както вече писахме, Венелин Петков също е бесен на Николета за опростаченото предаване и й я вдигнал мерника.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JHJ6ndUYD6o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Наистина Николета няма право да се гаври с деца. Особено когато нейното го гледаха пет гледачки, а тя го ползва само да се снима с него.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *