Саня Армуртлиева решила Х фактор да бъде спечелен от мъж

ТраянГолемият победител в тазгодишното издание на „Х Фактор“ ще е мъж, твърдят хора от бранша.

Организаторите на шоуто преценили, че  финалистката от миналата година  Жана Бергендорф не е пожънала особени успехи и този път щели да заложат на представител на силния пол.

Те искат да е млад, да е секси, да има  енергия и потенциала на супер звезда!, разкрили от кухнята.

Основен фаворит за приза бил  един от любимците на Саня Армутлиева –  Траян Костов, който бе посечен несправедливо по време на тренировъчния лагер миналата година. Тогава точно  шефката на „Вирджиния рекърдс“ го изхвърли, за да даде път на  тийнейджъра Атанас Колев, който сам не знаеше какъв иска да стане – спортест или певец. Наско освен това не можеше да пее, но Саня хареса миловидното му лице и жартъ, с която се вяташе на сцената и непрекъснто го буташе напред, въпреки ропота на зрителите.

Траян се справи по-добре в лагера, но за съжаление Наско го измести с напоритостта си. Сега Саня се чувства леко виновна и иска да се реваншира пред Траян, като го направи победител и започне самата тя да се грижи после за кариерата му.

Още миналия сезон тя беше против победителката Жана и не направи почти нищо. Ако беше спечелил Наско обаче, тогава той щеше да има много по-различна кариера, твърдят  източници от екипа на „Х Фактор“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hxQI8osVxds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *