Явор Бахаров хлътна по Вики Терзийска

ЯворАктьорът Явор Бахаров и Вики от „Мастило“  преживели краткотрайна, но бурна  афера.  Заварката се случила по време на снимките на видеото към парчето на групата „Ела, ела“.

В него Явор играе  главната роля на отегчен, много работещ и доста сериозен бизнесмен, който обаче захвърля куфарчето и вратовръзката в името на любовта си към красива девойка в лицето на Вики.

От екипа, заснел клипа, издават, че доста горещите любовни ласки между двамата  бързо се пренесли от екрана в живота. Засега те се опитали да скрият факта, че изпитват силно влечение  един към друг,  но за всички било повече от  ясно, че между двамата има нещо повече от нормални колегиални отношения.

Горещите сцени им се получиха буквално като истински, а не като изиграни. После  след снимките прекарваха доста време заедно, в което няма лошо  двамата са необвързани, нямат  гаджета, коментират хора от екипа на групата.

На  Бахаров доста отдавна му се носи славата на голям сваляч и бройкаджия.  Буквално е публична тайна, че през леглото му са минали цяла армия от  актриси, сред които  се набиват  имената на звездите от „Стъклен дом“ Луиза Григорова и Радина Кърджилова, както и на Александра Тюркмен. От известно време насам обаче Явор  е съвсем  сам и не крие, че е отворен за нови връзки.

С Вики много си подхождат и двамата са лъчезарни и усмихнати, не крият лошо в душите си. Ако им се станат нещта, а не е било само краткотрайна афера, ще са много подхождаща си красива двойка, коментират техни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-4350FvMESQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *