Алисия иронично: Аз съм музата на Николета!

Алисия и ВалеркоАлисия сподели в ексклузивно  интервю, че се старае да не хаби нерви за различните негативни събития, с които непрекъснато  се сблъсква.
За дългата  война с Николета Лозанова певицата е категорична.
„Аз война не водя с абсолютно никого. Явно съм  й станала  муза, без която не може,  след като вече цели години не спира да се занимава с мен и да ме развява навсякъде. Възприемам я по-скоро като фен, а не като хейтър, който е залепен за мен.
 Певицата призна, че с всеки изминал ден се чувства все по-силна и самоуверена. Когато  животът я постави в неприятна  ситуация, вече  не се пита  „Защо точно на мен?”, а си казва: „ОК, ще се справя и с това предизвкателство!”  Човек не трябва да губи вяра в себе си никога, защото точно това го прави силен и му помага да преодолява с лекота трудните моменти, откровено заяввява  Алисия.
Тя не пожела да коментира клюката, че Валери със сълзи на очи й се молел да му даде сина му да изкарат заедно Нова година, но тя не разрешавала и детето било разстроено от това. Приемам слуха като поредната хейтърска атака, усмихна се певицата.
От години Божинов е залепен за Николета като гербова марка и прави това, което тя му каже. Никой не би приел насериозно, че тя ще си развали празника и ще обсипе с грижи чуждо дете, при това детето на Алисия. В момента тя по-скоро се грижи за тоалетите си за новогодишния купон и ще остави дори собствената си дъщеря на грижите на майка си или на бавачка.
А за детето на Божинов, както си му е традицията напоследък, ще се погрижи Ники Михайлов, когото малкият Валерко възприема като баща.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *