Биха шута на Ани Салич предпразнично, предаването й остава в историята

Ани Салин гАни Салич рухна психически  само ден преди Коледа.

Точно  тогава й съобщиха  жестоката новина, че повече няма да води авторското си предаване. Вместо да се радва на празниците и на щедрите коледните премии от Нова телевизия, Ани Салич безмилостно разбра факта, че времето й вече  е изтекло. Свалят я от екрана.

Тази информация  съобщиха под сурдинка служители на Нова телевизия, които са  категорични в достоверността на казаното от тях.

Предаването „Извън новините“ на Ани Салич, с което тя толкова се гордееше, че нак напусна БТВ, защото отлагаха излъчването му,  не се спира просто така, а заради двете й колежки Лора Крумова и Галя Щърбева, които се връщат от майчинство и  завземат ефирното й време с тяхното ново предаване, което обещава да е доста по-интересно от сълзливите изляния на Салич.

Ани  е тотално съсипана от лошата новина, която й била съобщена в най-неподходящия момент точно преди празниците  и ходела из коридорите на телевизията като призрак. Никой обаче не й съчувства, защото тя дойде като натрапница и се държеше като звезда. Изпокара се с мнозина, с други се разминаваше високомерно из коридора, издейства си собствен кабинет и собствен шофьор, а заплатата й беше двойно по-голяма от тези на другите.

Звездоманията й изнерви всички – много от колегите й недоволствали от това как тя седи царствено и самоуверено  на екран дори по време на новините, защото си позволявала да се разпорежда в паузите  и да командва даже и операторите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wAA6fqu-S_8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *