Благо стана бавачка, обгрижва и сестрата на Куини

Благо Куини сестраФутболистът Благой Георгиев, които  има две деца,  в момента  се грижи и за още толкова, само че по-големички.

Той се превърна в гид и бавачка не само на гаджето си, което е ученичка, но и на по-малката сестра на Куини – Никол.

Спортистът повлече и непълнолетната роднина по  нощните клубове, пише HotArena.net.

Семейство Николови, които му се падат нещо като трсове, явно са опознали добре Джизъса и сега му се доверяват напълно. Те  му поверяват грижите и за двете им рожби, без да се притесняват, че местата на които ги води, съвсем на са за тях и момичетата трябва да залягат над уроците, вместо по сепаретата.

 Куини  обикаляла по нощни барове с приятелки, доста преди да навърши 18  години и явно сестричката й Никол, която е още по-малка, също има мераци да върви плътно по стъпките й. Тя се облича предизвикателно, тресе снага по дансинга и се оглежда за някой свободен футболист.

 Докато девойчетата  бързат да пораснат и непрекъснато атакуват дансинг след дансинг,  вече се намират критици, които искрено  се бъзикат с Благо.

 Представяте ли си, ако се трябва да придружи Куини-Алис някъде я на рожден ден на съученик в заведение, я на сбирка на класа в дискотека. Джизъса ще изглежда като палав учител, извел класа си на екскурзия и отишъл с него на  заведение“, подиграват се негови приятели. И мечтаят Куини да има трета сестра, която още ходи с памперс, а той да влачи и нея по клубовете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тоя още малко с хлапета от детската градина ще тръгне. Комплексар!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *