Алисия и Ники Михайлов решиха да се оженят

Алисия Ники66Фолкпевицата Алисия се пренесе временно при любимия си Ники в Турция.

Тя засега само на гости  в дома на футболиста от „Мерсин“. Макар че е твърдяла неведнъж, че не иска да прави личния си живот публично достояние, певицата сама пусна снимки в социалната мрежа, на които дискритно  се вижда как нейните чехли стоят в коридора на  баровския дом на Михайлов.

Под кадрите пък  вратарят е написал: „Добре дошла у дома, скъпа“.

Според близки на двойката Алисия не само е отишла на гости на любимия си, но двамата сериозно  обсъждали темата за брак. Футболистът и фолкаджийката са серииозна  двойка от почти три години, обаче едва сега повдигат темата за сватба. Преди време в свое интервю Алисия подхвърли, че не изключва възможността да роди дете на Михайлов, защото вижда какъв добър баща може да бъде.

В момента пречка за окончателното преместване на певицата в Турция се оказал пълният й график с участия до края на годината. Тя не можела да си представи как ще отмени протвърдени ангажименти за месец напред.  Освен това искала и малкият Валерко да завърши първи клас в българско училище, където престъпи прага тази година. Влюбените се разбрали да се чуват по телефона по няколко пъти на ден  и да координират работните си графици така, че да бъдат заедно възможно най-дълго време.

Ники уважил исканията й, особено това за сина й, защото той отдавна се грижи за него, като за собствено дете, понеже истинският му баща няма време дори да го види.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4lRj0k5Ha1w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *