Шок! Иво Аръков бил гадже на Мариус Куркински!

Мариус голямаИво Аръков, който наскоро се раздели с Мика Стоичкова явно има предпочитания и съм собствения си пол.

В киносредите се разказва за голямата му любов с Мариус  Куркински, който пък преди това  бил влюбен в гардиробиер от театъра, но връзката им приключила, когато Куркински хванал любимия си в изневяра и това разбило сърцето му.

По това време в театъра е назначен  младия и амбициозен Иво Аръков, който веднага привлича погледа на Мариус  и той започва да го ухажва. Обещава му роли в пиесите си,  превъща го в свой любимец и дори му поверил главна роля в една от постановките си.

Според пикантните слухове, Аръков дори е живял в апартамента на Мариус и двамата не са били само като братчета или приятелчета, а са имали интимни отношения. В крайна сметка актьорът  се опомнил, изплашил се какви клюки ще тръгнат за него  и решил да се прехвърли на дами. Първо Мария Илиева, а след това и Мика Стоичкова, за да затвърди името си на мъжкар в обществото.  Куркински бил съкрушен от раздялата, затворил се в себе си и според колегите му  оттогава не е поглеждал друг мъж.

Според близки на Куркински той даже  посегнал към дрогата, за да се утеши след мъчителната раздяла. Той винаги е бил много дащен, влюбен и предан към партньорите си и никога не е приключвал връзките пръв и никога не  изневерявал. Влюбвал се рядко,  но силно,  не е сменял мъжете като носни кърпички, а чакал да се появят чувства и се хвърлял с цялото си сърце в тях. Освен с чаровния Аръков, той е имал и отношения с красивия Владо Карамазов, твърдят театрали.

След разделята си с Мика, Аръков отново потърсил бившия си приятел и го молил за роля в театъра, но не е ясно любовта пламнала ли е отново, или отношенията останали само служебни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *