Фолкаджийката Анита се разчекна скандално във ваната

АнитаФолкпевицата Анита пусна горещи снимки в интернет, от които мъжете започнаха да се припотяват.

Младата надежда на фолка, която е известна не толкова с гласа си, колкото с фриволното си поведение, отново скандализира мрежата, като се появи както я е майка родила във вана с вода, където не е сложена поне малко пяна, за да предаде загадъчност на фотографията и да остави поне малко на въображението на зяпачите.

Анита явно подражава на Галена, която също се потопи във вана с вода миналата година и разпространи част от хигиенните си ритуали в мрежата.

Говори се, че фолкаждийката крие в телефона си по*но клип и непрекъснато обещава да го покаже на почитателите си. Някой друг също разполага с горещия запис, защото пък я заплашвал, че ще го извади на показ, но засега си остава само със заплахите.

Интересно, когато някоя фолкаджийка не може да се наложи на сцената и не е достатъчно известна, тя тутакси прибягва да голи снимки или клипове, за да събуди и закове интереса на феновете, коментират  хора от бранша. Те дават за пример Ивана, Алисия, Преслава и Глория, които никога не са си позволявали да си правят снимки в банята, в тоалетната, в горещите прегръдки на някого, а после веднага да ги постнат в профила си.

Някои разчитат на гласа си, други на силикона, категорични са любители на чалгата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *