Никол Станкулова заби поредния милионер

Никол - силиконНовото гадже на самовлюбената красавица Никол Станкулова отново не е случаен човек, а момък,  червив от пари, пише Hotnews.bg.

Този път претенциозната синоптичка е забила Теодор Минев, който пък е син на небезизвестния  Цеко Минев. Таткото на новата й любов е председател на Федерацията по ски, има писти, имоти, приближен е до Цветелина Бориславова  и семейството му разполага с милиони.

Самият Теди, както го наричат неговите  приятели,  освен че е приказно богат е и красив като манекен от корица на списание  и с много  добри обноски, пръскащ неутоим чар, навсякъде, разкриват запознати.

Семейството му винаги е искало той също да си хване мома от сой, демек богата и с високо положение във финансовата стълбица, по всичко изглежда, че  сега те не могат да спрат чувствата, които са пламнали  между тях и никакви семейни табута и желания намат значение.

Преди време Теодор е бил официалното гадже на щерката на Фатик -Александра, обаче  нещата между тях завършили, тъй като не се разбирали особено и семейството отново не одобравало връзката.

Може би точно Никол ще бъде тази, която ще успее да укроти буйния плейбойски нрав на 26-годишния хубавец. Докато учил в Милано, Теодор  се е радвал на изключителното внимание на множество манекенки и даже актриси и свикнал да бъде глезен от жените и не излизал с никоя, която нямала титла поне на мис Милано. “Никол и Теди са перфектна двойка“, твърдят щастливо и донякъде завистливо приятелки на синоптичката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *