Глория се нави да роди, работи яко по въпроса, охка и пъшка

Глория целувкаМакар да е вече на 41 години,  фолкпевицата Глория не е изгубила желанието да роди ново бебе и по примера на свои колежки да стане на стари години майка.

В момента примата на поп фолка се е отдала изцяло на тази твърде отговорна дейност и стене под ласките на своя любим.

Всеки знаят, че той е сръбски композитор, който от няколко дни е на почивка  в България и се подвизава по морето с любимата си. Денем двамата събират тен, а нощем се отдават на приятни занимания, чрез които се зачеват бебета. Камериерки и друг хотелски персонал е изумен от звуците, които излизат от апартамента им и нямат нищо общо с музиката. Двамата се отдават стрсастно един на друг и нищо чудно певицата да изпълни желанието си и да зачене.

За любовта между нея и сърбина  не се знае много, защото и двамата пазят много голяма дискрутност, но е сигурно, че връзката им е доста серизна и не е мимолетна. Според някои приятелки на певицата  Глория върти любов с композитора от над три  години, но го крие от папараците в България, за да не се шуми много. Затова   повечето им срещи стават  в Белград, където фолк дивата често отскача, а той идва инкогнито от време на време и никой не го познава.

Композиторът бил малко по-млад от изгората си и все още нямал деца. Точно затова нашата звезда се съгласила да му роди дете, нищо че вече е майка на доста голяма дъщеря – Симона Загорова. Бебето ще закрепи връзката им, а може и да зазвучат сватбени камбани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *