Как Агент Радев Работи за ВОЙНА С РУСИЯ:

11

Направи ли ви впечатление, че тази година в речта си на връх Шипка за Трети март Радев не спомена нито веднъж Русия и руските освободители. В словото си той изплъзна само веднъж свенливото „Царят Освободител“. А знаете ли защо?! Само ден по-рано (на 2 март) президентът проведе видеоконферентен разговор с ръководството на фонда „Amber Infrastructure Group“ – международен фонд за управление на инвестиции. А целта на срещата бе да ги увещава да инвестират в проектът за война с Русия „Триморие“. Въпросната американска инициатива е замислена и като проект за възпиране на руските газови доставки към Европа, а има и една трета задача – да прекъсне китайския „Един пояс, един път“, а с него и китайското икономическо влияние в Европа. Много анализатори смятат, че четвъртата цел на „Триморие“ е да разкъса Европейския съюз, отделяйки Източна Европа като американски протекторат.

Но да се върнем на онлайн събитието, което бе организирано от Българската банка за развитие (ББР) и в което се включиха над 90 участници от водещи работодателски организации и бизнеси в страната.

Ето какво им каза Радев: „За укрепването на фонда на проекта „Три морета“ ще допринесе привличането на инвестиции от международни финансови институции и частни компании“.

Припомняме, че организаторът на събитието ББР вече даде 20 млн. евро за инициативата „Три морета“. Във въпросния видеоконферентен разговор Радев е изказал мнение, че „ще е добре инициаторите на проекта САЩ да задължат 12-те източноевропейски страни-участнички да направят бързи финансови вноски“. Това щяло да форсира тези държави, които все още се колебаят. Информацията е от официалния сайт на президента.

Румен Радев по време на видеоконферентния разговор за „Триморие“ с ръководителите на фонда „Amber Infrastructure Group“. Снимката е от 2 март

И понеже у нас битува мнението, че проектът за война с Русия „Триморие“ не е сериозна инициатива, понеже все още нямало финансиране, то знайте, че българският президент Румен Радев се е заел много насериозно с това да събере парите и да го реализира. А доколко САЩ гледат сериозно на този проект?! Преди 3 дни Вашингтон отстрани Полша като ръководител на „Триморие“ и пое дистанционно неговото управление. Нещо, което красноречиво говори колко много САЩ залагат на този проект.

Дами и господа, имаме си президент – агент. При това американски и съвсем пресен. Лицемер, който на единия ден проси пари за война с Русия, а на другия се качва на Шипка, за да мами бабите, че е русофил… без дори да спомене Русия и оставилите тук костите си за свободата ни руски войници.

Но ето как хората по форумите посрещнаха тази новина:

Пешо Пешев – Пешистия: Радев, няма да гласуваме за теб. С тази твоя про-американска и анти-руска инициатива само губиш, защото народа ни масово е русофилски! Руският патриарх Кирил за да те нашамари така преди две години, като беше на посещение у нас – явно е знаел повече от нас, народа, че в теб има нещо нередно!

Царския: Триморецо, какви ги дрънкаш тогава на Шипка бе, лицемер. Втори мандат? На кукуво лято!

полк. Василев: Нито Радев, нито САЩ могат да заблудят някого. „Свързаността на регионите в Източна Европа“, по плановете на тази полско-американска инициатива се състои единствено в изграждането на комуникации и логистика между наличните американски бази в Италия, Гърция, Кипър, Турция, Косово, Македония, България, Румъния и Полша. НАТО тук е извън играта. Целта е да се осигури максимално улеснено придвижване на американските войски и бойна техника между тези бази в случай на военни действия на САЩ срещу Руската федерация. Специално на Балканския регион е отредена съдбата на фронтова зона, в която ще бъдат разположени радарите и установките на ПРО, командно-логистични центрове, летища, складове с боеприпаси и хангари за бронетанкова техника. Никой нищо не развива във фронтовата зона, предвидена за разрушаване при първи удар. Тези приказки за наука, образование, високи технологии, цветя и рози са за баламурници. И както винаги досега, всичко ще се плати от нас. Американците няма да дадат и един долар. Ще водят войната си срещу Русия с нашите пари и ще пролеят нашата кръв. Иначе всеки е свободен да вярва на американските лъжи, че проектът се прави “за нашата сигурност”. Дали?

Fani Horn: Радев, опичай си акъла. Когато войната започне, а тя ще започне или поне ще бъде направен такъв опит, никакви оправдания няма да ти помогнат. Такива от рода на: “Нашите американски партньори ме подведоха, не мислех, че ще стане така” и прочие, не вършат работа.

Веселин: Американската „сачма“ се прави, че не разбира антиевропейската, антибългарската и накрая антируската същност на „триморската“ инициатива, опитва се да заблуди колкото се може повече българи, но е прозрачен. Която партия го подкрепи за втори мандат, много ще загуби.

пинчера: Най-тъжното е, че и да не изберем Радев за втори мандат, ще се намери друго мекере, което тихомълком, без много шум, ще направи същото. Но за Радев няма да гласувам, защото той съзнава какво прави и каква е цената, която трябва всички да платим, за да остане той на тоя пост. Ще минат десетки години и няма да съм жив, когато България ще излезе от тоя капан НАТО-ЕС, в който е хваната в момента. Убеден съм. Но това ще бъде вече или друга държава или друг народ.

gagra: С тия инициативи на Брат Румен, нещо не ми мирише на 2-ри мандат? Кой го подкокороса фатмича да туря каруцата пред коня, за чий Х са ни притрябвали тия 3 русофобски морета, след като народа ни е традиционно благоразположен към Русия и народите й?

Тъжно е: Американците са дали “зелен коридор” на Радев за втори мандат срещу сделката за “Триморието”. Борисов е отрязан за участие в президентски избори и за това хвърля всички усилия за четвърти мандат. ДПС са в изолация отвсякъде. Американците не желаят проердоганова партия в България и няма да им позволят коалиция с ГЕРБ под никаква форма. Не мисля, че ДПС игнорира Пеевски от листите. По скоро Пеевски не мисли да финансира повече ДПС и да пълни каца без дъно. Ще играе пак с Борисов, но за себе си. Така Борисов ще се върне на куц “бял кон”, подкрепян с патериците “Неволя” и ВМРО, а Слави Трифонов “ще помага”. БСП ще трябва да подкрепи Радев по неволя и ще загуби в последствие тотално влияние и авторитет. Ако не го направи, ще последва същото, но веднага. Играта на Радев срещу БСП е много подла и коварна. Спонсора е Гергов.

Силвия К.: Този какви ги дрънка? Нима е толкова прост, че не разбира, каква е целта на тази американо-полска инициатива? Ние пак ще го отнесем заради такива като него. Българите не желаем да воюваме с нашата освободителка Русия, защото всеки истински български патриот знае: Без Русия – няма и България!

Фреди: Всичко се изясни. А бе чудех се аз, как така психодесните изведнъж се харесаха с Радев. Той беше “льотчика”, “зелените чорапи”, “избора на Решетников”, “човека на БСП” и изведнъж стана дружка с всички храненици на американското посолство у нас. Той им стана направо домашен любимец. Амбасадата козяшка явно е дала съответните указания на агентите си у нас и те рипнаха да целуват Радев.

Петров Петров: Това с „трите морета“ изтрива с голяма гума доверието на народа към този човек. Кога сте искрен, господин президент, на Шипка или на „трите морета“? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

11 КОМЕНТАРИ

 1. СТАТИЯТА Е ТЪПО МАНИПОЛАТИВНА. ИЗНЕСЕНОТО В НЕЯ Е ПРЕПИС ОТ ЕДИН ДЪЛЪГ КОМЕНТАР , ПОД СТАТИЯТА НА СВИЛЕНСКИ ПО БТВ.ОСТАНАЛИТЕ КОМЕНТАРИ СА ПОДБОРКИ ОТ РАЗЛИЧНИ КОМЕНТАРИ СЪБРАНИ ОТ ПРЕДИШНИ ПОБЛИКАЦИИ, ПО ДРУГИ ПОВОДИ И ТЕМИ . ЖАЛКО. ВИЕ СТЕ БИЛИ ТЪПО ЖЪЛТО САЙТЧЕ. НЕ ЗНАМ ,ЧИИ ЗАДНИЦИ ЦЕЛУВАТЕ , НО МИ ПРИЛИЧАТЕ НА ЕДИН ГЬОРГ ГЕОРГИЕВ.ТЪПИ СТЕ КАТО ЗАДНИЦИ. ОТ БЪЛГАРИЯ ДО БАЛТИЙСКО МОРЕ ЩЯЛА ДА СЕ
  ИЗГРАЖДА ВОЕННА ИНФРАСТРУКТУРА. ЧЕ СПЕЦИАЛНО НЕЯ Я ИМА ОЩЕ ОТ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР. БЪДЕЩА ВОЙНА , ПРИ ТОЛКОВА ТРАТСПОРТНА АВИАЦИЯ И ВЪЗДУШНО –ПРЕНОСИМИ И ДЕСАНТНИ ВОЙСКИ РАКЕТНИ ВОЙСКИ ,ВТО ,КОРАБИ АБЕ….ГЛУПОСТТА И ТЪПОТИЯТА ВИНАГИ МЕ Е ДРАЗНИЛА. И КАКВО ТОЧНО АВТОРА Е РАЗБРАЛ ОТ ВИДЕОКОНФЕРЕНТНАТА ВРЪЗКА? И С КАКВО ТОЧНО РАДЕВ ЩЕ НАПАДНЕ РУСИЯ? С 15 САМОЛЕТА,С 2КОРАБА И С ДИВИВИЗЯ И ПОЛОВИНА Л.С, А ЗАПАДНАТА ГРАНИЦА ,КОЙ ЩЕ Я ПРИКРИВА? АРМИЯТА НИ В МОМЕНТА Е ТОЛКОВА , ЧЕ ДА СИ ЧЕШЕМ ЕЗИЦИТЕ. БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА ВОЕНЕН РЕСУРС В МОМЕНТА,КОЛКОТО Е ИМАЛА ПРИ АЛ.ТСТАМБОЛИЙСКИ. ТОВА ВСИЧКО Е ТОЛКОВА НЕСЕРИОЗНО,ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЧЕТЕ. ОТ РУСИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТДЕЛИ ТОЗИ НАРОД, НИТО ДА ГО НАКАРА ДА ВОЮВА СРЕЩУ НЕЯ. НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА КОМЕНТИРАШ ЗЕРИОЗНИ НЕЩА ,КАТО В СЕЛСКА КРЪЧМА.

  • „Статията“ не е подписана. Поне едно „скалъпил“ и еди кой си да пише. Сайт мюре!

 2. МОЖЕ БИ ИМАТ ПРАВО БСП КАТО НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И ЗАЯВЯВАТ И ДНЕС ЧЕ СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЪТ

  • Не. Това е сайта, който 4 години безрезервно подкрепяше Радев. То затуй трябва казуса с Радев и неговото Триморие да се разгледа сериозно. След като почна да пропагандира за този проект много сайтове, които го подкрепяха, се обърнаха срещу него.

 3. Че Радев е най-умният президент спор няма, НО, той тръгна да угажда на Козяк с надеждата за втори мандат. Тъкмо по тази причина не получи автоматично подкрепата на Нинова, което потвърждава нейната логика. Но Радев рискува да загуби втория мандат, ако срещу него се изправи доказана личност, няма да дам имена.

 4. Радев се надява, че след изборите за президент ще спечели, че ще предложи проект за конституция в която да е записано, че България е „Президентска Република“ и той ще е нещо като „Цар Путин“! Ха ха ха…. За това БСП не го подкрепя за втори мандат! Той е озурпатор!

 5. Нищо не разбирам. До сега Радев беше единствената ни надежда в борба срещу явлението Борисов, поне така твърдеше „Скандално“, че номера в Талин му беше скроен от кликата на Бойко, а сега го представяте като завършен русофоб, НАТО-вец, уж съзнателно не взимал отношение по шпионския скавзал. Къде е истината?

 6. РАДЕВ ПОДЛЕЦО ТИ ИЗМАМИ НАРОДА ЩЕ ПЛАТЯТ ДЕЦАТА ТИ ЗА ДА ТЕ ЗАБОЛИ ПОВЕЧЕ ПРОКЛЕТ ДА СИ ПРЕДАТЕЛ

 7. Смях в залата!
  Не се занасяйте! Радев е агент на Русия още докато учеше във военното училище „Г.С.РАКОВСКИ“!… Там беше доносник на ВКР,а след като го изпратиха за 2 години да *специализира* авиаторството ,се разбра че е станал агент на КГБ!ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ ПУТИНСКИ ПРИВЪРЖЕНИК,ИЛИ ПУТИНСКИ СВИНСКИ УБИЕЦ И ГРОЗНА☢️!

 8. Триморието идея на някой психично болен мозък?….
  А Румен Радев е точно такава ПУТИНСКА личност!
  Безсрамно нагъл и циничен,също като началника си Владимир Путин!
  Окупатори-диктатори и агресорски мафиотски мутри!
  УБИЙЦИТЕ НА 21 ВЕК, ЗЛОДЕИТЕ САТАНИСТИ!
  Мисля,че ООН , НАТО И ЕС И ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА МИР И СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ,ТРЯБВА ДА НАКАЖАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *