БСП депутат: Борисов е готов да срине България, само да се върне на власт

2

Борисов голямаБойко Борисов прави саботаж на цялата държава, само и само да се върне на власт, каза депутатът от Коалиция за България Красимир Янков.

Как си обяснявате днешните му думи, че е готов да стане служебен премиер, а след това и избран от НС премиер на България, след като такива разговори с никого не са водени, а избори изобщо не са проведени, попита Янков. Той припомни, че само преди година народът сам от улицата свали Борисов от власт, а още от първия ден на кабинета Орешарски бившият премиер се включи в атака по всички фронтове и оказва натиск по всякакви начини, за да   срине  стабилността в управлението.

Той нарочно не участваше в работата на НС, гавреше се, забраняваше на депутатите си да се регистрират, внясяше измислени вотове на недоверие и през цялото време слагаше различни спирачки пред правителството да работи нормално.

Върхът на наглостта бе, когато заяви вчера, че банковата система се срива и трябва за изгетлим спешно 8 милиарда лева заем, за да я спасяваме.

„Сега ГЕРБ провокира катаклизъм в банковата система с цел Борисов да се върне на власт като „спасител“. Това обаче трудно ще се случи, защото всички знаем какви щети на бизнеса и на хората нанесе неговото управление“, каза Янков. Според него опитът на Борисов в момента да получи мандат от настоящия парламент, за да състави кабинет показва нагъл и безскрупулен стремеж към власт.

Има реална опасност да бъде назначен за премиер от президента. Остава и Цветанов да бъде върнат  за министър на вътрешните работи и  следващите избори ще се проведат по кошмарен  модел и сценарий, категоричен е Янков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Аааа Борисов не знам.БСП когато е била на власт ,след това нещо се е сривало .Това нещо е цялата държава.Народа не е толкова плиткоумен.Справка, изборите за Европарламент.

    • Прав си „Първанов“! БСП беше на власт с тройната коалиция до 2009 г…. и след това нещо се срина – какво ли е то? Ми, на власт дойде мутрата Бочко, който изпапа 9 млрд. резерв, завещани на държавата от Станишев. Аре малко мисли тролче скапано преди да ни облъчваш с малоумните си писания.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *