Ужас! Сашка Васева спря се*са, бил вреден

Сашка Васева татусЛегендата на фолка Сашка Васева се хвърли самоотвержено в нова диета, в която не трябвало да се правят разни неща, включително и  се*с.

Певицата сама се похвали, че слънцето е изграло и тя хвърля  топлите стари одежди и ще става нов човек. Най-добрата диета за тези,  които искат да изглеждат млади и красиви е вегетарианството и почти никакъв секс, само при крайна нужда, каза дупнишката Мадона.

Е, Сашка не е станала светица. Тя признава, че обича да се съблича и да си показва тялото. Просто ми е такава природата, обичам тялото ми да диша, обичам да показвам красотата му, да позирам, пък и снимките излизат хубави, нали? Знаете ли колко много хори ги харесват и колко ми пишат писма да ме похвалят? – пита тя и казва, че ако пак й предложат, пак ще си направи гола фотосесия. Това нямало нищо общо с диетата.

Приятелки я предупредили, че като всяка  диета и тази  е опасна и може да получи анемия, болки в костите и ставите, различни заболявания на имунната система, но Васева отсякла, знам, знам ги  тези опасности, затова  ям домашни яйца, за да ми  дават сила и да ме пазят от лоши болести.

И после додава мъдро: „Се-сът е вреден и трябва да се  практикува само в краен случай. Той изпива силите и мозъка на човека“.

Феновете й масово изказват неодобрение  във форумите. Ти изперка ли бе, питат едни, а други допълват, оная работа  хубаво нещо, Сашке, ела да ти покажем, ако си забравила как става.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *