Решено! Махат Николета от ефир

nikoleta-rolkiПредаването на Николета Лозанова „Поверително“, което е сред най-скъпите  продукции на ТВ7 и най-малко гледаните, няма да има нов сезон от есента.

Това решили от ръководството на телевизията, когато теглили чертата на приходите и разходите. Оказало се, че правят неоправдано скъпа продукция с папараци, репортери, водещи, помощник-водещи, оператори, шофьори, гримьори и какъв ли не още персонал с резултат едно постно и негледано предаване.

Така  било решено съпругата на Валери Божинов да бъде съкратена от  работа от 1 юли, а днес ще бъде излъчено последното й предаване.

Освен това тя няма да си получи и заплатата, защото в ТВ7  в момента не плащат пари заради запорирани сметки и яки  скандали между собственици и менъджери .

Николета била меко казано бясна и същевременно  в шок и от слуховете, че нейните продуценти Иван и Андрей също изчезват от  медията и ще търсят изява другаде. Така тя остава напълно безработна, защото където и да отидат опосумите, едва ли ще я вземат със себе си, като ненужен товар.  Според запознати тя е омръзнала здраво на всички с големите си претенции и  некадърното си поведение в ефир..

Колкото и странно да звучи,  семейство Божинови остава засега на заплатата на Валери, която е 15 бона на месец.  Николета  няма да може да поддържа високия стандарт на живот, който демонстрирше  досега, шушукат нейни колеги, не без известна доза злорадство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Николетки,Барековци,Опосуми свършиха.Няма да тормозят народонаселението.Пералнята на Василев се развали.Край,няма пране на пари и няма да гледаме глупости.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *