Шок! Николета проклела леглото на Ники и Алисия

аЛИСИЯ И НИКИ1Николета Лозанова проклела Алисия, твърдат  близки на фолк певицата. Те са сигурни, че виновна за раздялата между Ники и  Ася е именно плеймейтката, която по време на дългата им връзка  така и не се примирила с любовта им.

Николета беше минала преди Алисия през леглото на вратаря и го  считаше за своя собственост, както и го държеше в дълбока резерва. Той обаче се отнесе с нея като с жена за една вечер и я натири.

Още по-зле, когато тя разведе Божинов с Алисия, Ники се влюби в Алисия почти веднага и досега беше с нея.  Лозанова не издържа на двойното предателство от страна на вратаря.  „Нищо чудно и по врачки да е ходила, коментират приятелки на Алисия. Тя по всички възможни начини се опита да ги раздели, даже открито сватосва Ники с нейни приятелки, само и само да не е с врагинята й. Когато  и това не проработи, явно е прибегнала до други методи“, съмняват се дружките на певицата.

Според тях НиЛо е стигнала дотам, че направила магия на двамата да нямат общо бъдеще. Певицата й била трън в очите не само защото иска издръжка от Валери Божинов за сина си, но и заради откритото пренебрежение на  Ники Михайлов към нея. Той не й бил фен и даже я избягвал.

Лозанова даже стигна дотам да намекне, че Ники не е достатъчно мъжествен и затова с Алисия нямали дете.
Според други обаче двойката се е разделила медийно, за да не предизвиква злобата на такива като Николета и да не стои непрекъснато в центъра на вниманието на жълтата преса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *