Катето Евро изпадна в лятна депресия

Катето Евро голямаКатето Евро  си разтвори душата в последното си за сезона предаване  и в ефир си призна, че в последно време жизненият й тонус е стигнал абсолютната нула.

Времето е много скапано, променя се, действа ми на нервите,  наводненията и липсата на сериозни планове къде ще почивам започват сериозно да ме депресират. А  винаги досега съм била много луда и не съм охкала чак толкова имам ли планове, нямам ли. Стягах багажа и накъдето ми видят очите, сподели застаряващата актриса.

Екранната душеведка и приказливка почти се разплака от вълнение, докато в скута й нетрпеливо подскачаше едно от близначетата на Лео и пухтеше от досада. Катето изрази надеждаа, че още през есента, с връщането си на екран, да се похавли и тя с бъдещо бабинство.

Липсва ми едно бебче да си го гушкам, да му говоря, да му се усмихвам и да го уча да стане човек, разнежи се Кетето.

Тя обаче не знае, че връщането й през есента е под въпрос, а може би знае и затова  настроението й е минорно. В ТВ7 готвят голямата балтия и предаването на актрисата е под въпрос. То също като на Николета не било особено гледано и за него отивали грешни пари.

В момента програмната схема на телевизията се преосмисля и прекроява и е вероятно Катето да отиде на борсата. Със сигурност в схемата остават „Терминал“ на Иван и Андрей и Карбовски.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *