Съдят Валери Божинов за 30 милиона евро

Валери розовВалери Божинов може да фалира  и да продаде целия си автопарк, ако от „Спортинг“ спечелят делото срещу него

Футболистът имал сериозни проблеми с бившия си отбор и няма лесно да му се размине, гласи последния слух. Той  може да се  раздели с всичките си имоти и коли и да обяви  фалит заради  заведено срещу него дело. Съдебен иск го приближава все повече до подсъдимата скамейка. Носи се мълвата, че Божинов има сериозни финансови проблеми с португалския тим и заради неизпълнение на подписан  договор с тях са му предявили иск за 30 милиона евро.

Колосалната сума е поискана не само персонално от него, но и от настоящия му  отбор Левски, където  в момента играе. Ако това грандиозно дело бъде спечелено от „Спортинг“, не само Божинов, но и целия клуб ще затъне в нечувана финансова криза  заедно с него.

Сумата наистина е огромна, а футболистът  бе обвинен още миналата година, че не си е изпълнил  задълженията към португалския отбор. Тогава Божинов отказа да се върне в тима, изтъквайки, че има проблеми със здравето на баща си, а всъщност се оказа, че проблемите са и любовни и трябваше да опазва любовта си и да се жени за Николета, след раждането на дъщеря им.

От „Спортинг“ се  опитаха да го глобят, а Божинов  обяви, че  ги напуска, развали договора с тях и заведе дело за цели 2 милиона евро, неизплатено възнаграждение. Отговорът на клуба беше  иск за 30 000 000 евро неустойки.

Новината тресе семейството на футболиста, обобена сега, когато и Николета остана безработна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *