Бойко Борисов и патологичната му жажда за власт!

бойко борисовВ последните седмици ставаме свидетели на нещо безпрецедентно в България. Банката на соченият за един от най-успешни, но и най-съмнителни бизнесмени – Цветан Василев е пред фалит, а и се носят редица спекулации и за съдбата на други „родни банки“.

Всичко това идва на фона на крайно нестабилната политическа обстановка и предсрочните парламентарни избори, за които редица „хиени“ се готвят отдавна. Много политици и финансови анализатори са на мнение, че зад цялата тази схема стои Бойко Борисов и че именно той подклажда огъня и се опитва да дестабилизира банковата система чрез медийни бомби, спекулации и викането на Международния валутен фонд (МВФ).

Няма как да не отбележим факта, че приятелчето на Бойко Борисов – Симеон Дянков, който докара страната ни до това положение, влезе в надзорния съвет на руската ВТБ, която пък изяви амбиции да купи закъсалата КТБ. Разбира се, тук се заформя сериозна схема срещу Цветан Василев, а намесят ли се руснаците, то оправия няма.

Експремиера и лидер на ГЕРБ нееднократно заяви, че държавата е изпаднала в тежък фалит, но незнайно защо забравя, че именно неговото правителство е с основни заслуги за този фалит. Не че работата на тройната коалиция БСП, ДПС и АТАКА е по-добра, но ГЕРБ ни забърка в тотална каша, от която оправия няма.

След всичко това пък няма как да не припомним, че Бойко Борисов изяви готовността да оглави служебното правителство, а това няма да е трудна задача, тъй като то трябва да бъде сформирано от другата му дружка – Росен Плевнелиев. Президента няма как да не се съобрази с претенциите на Борисов, тъй като именно ГЕРБ го направиха президент, а той послушно изпълнява всичко, което му кажат.

Само преди няколко седмици, същият този Борисов, който отново иска да управлява България се жалваше пред медиите, че в този момент няма правителство, което да управи страната ни, но сега излиза като герой и ще се „жертва“ в името на благото на народа. Естествено има много заблудени хора, които отново ще му гласуват доверие, надявайки се, че ще има някаква положителна промяна, но с Цветан Цветанов зад себе си и другата групичка от псевдо-депутати, спасението на България изглежда повече като химера, отколкото реалност.

Важно е да отбележим е една изключително важна подробност, при евентуално служебно правителство на Бойко Борисов, а тя е, че Симеон Дянков отново ще бъде финансов министър, което със сигурност ще означава фалит на държавата и тотално сриване на българската икономика.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не не не Борисов няма толкова акъл да дестабилизира цяла държава.Та той за един шамар си подаде оставка,глупак.Зад тази игра стои една почетна личност на една етническа партия,който отдавна парадира с това че разпределя парите в държавата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *