Лили Иванова пусна половин псувня в ефир

Лили интервюПримата на българската естрада направи нещо необичайно.

Тя разказа някои от интимните си тайни в ефир  и какво  си мисли за хората, които се опитват да я смачкат чрез слухове.„Като дете  не са ми удряли шамари. После обаче животът го направи и до днес някои се опитват да ми удрят „шамари”, смятайки, че ще ме заболи . Има една доста нецензурна дума за тях, аз няма да я кажа, но да го…”, усмихна се примата и не довърши. Всички разбраха, че пожеланието й има алюзия с песента „Ветрове“.

Лили обясни и защо е слаба. „Не стоя гладна в некакъв случай, просто си подбирам продукти, от които да не пълнея. За да имам сила на сцената и да издържа толкова дълги концерти, трябва да бъда слаба. Всеки ден се тегля. Дори да кача  200 грама, ставам ленива и мързелива, отпускам се.

Аз дишам с диафрагма, а тя трябва да е леко гладна. Единственото, което си позволявам в сезиозни количества, е сладкото, защото то ми дава енергия. Преди концерти  ям много шоколад и мед. Не пия изобщо и дори когато  вдигам чаша вино за наздраве, изобщо не отпивам от нея”, казма Лили Иванова и добавя, че няма нужда да бори стреса с алкохол, има силен характер и допълнителни стимуланти не й трябват..

Певицата признава, че все още се притеснява, когато трябва да излезе на сцената: „ Страх ме е, но може би това е повече вълнение, повече превъзбуда.  Винаги се вълнувам се, как ще ме посрещне публиката и дали ще ми ръкопляска. Знам, че ще ръкопляска, но все пак нещо в вен стои свито до първите аплодисменти, после се отпускам.

Оказа се, че тя не се ядосва от вицовете за себе си и много се забавлява, когато ги чува, особено тези на тема възраст. Самата аз ги разказвам на други и се смеем заедно.

Примата обаче издава, че обича музиката, но не и в  дома си. „Въкщи искам тишина. Ако някой се доближи до вратата на апартамента ми, няма да чуе никакъв шум, никаква музика, нищо. Аз там релаксирам и то в тишина.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/7tSR_FgFClk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *