Проститутки размахват компромати на хисарския поп, той ги псува

хисаския попПроститутки заплашват култовия хисарски поп с компромати. Дамите си искат парите за услугите, а той твърди, че не ги е виждал.

Драмата се развива във Фейсбук, а една от жриците дори издава, че той държал тайна квартира в Пловдив, където с радвал на ласките им. Жената иска пари, а попът се кълне, че не я познава.

Аз никога не използвам услугите на такива жени, възмущава се той. Изхранват се само с лапане на пи*ки. Като ги видя от прозореца на колата и им показвам среден пръст, или лакета си. За мен една такава професия не е почтена. Не можеш да изкарваш пари само от смукане и разни други работи. Гнус ме е.

А не те беше гнус, като ти го правех, пише му жената, която упорито го преследва в интернет. Мамицата й, ако я пипна, ще й дам да разбере, беснее певецът. Тя ще ми каже кога съм я ползвал и за какво съм я ползвал!

И както през псувни твърди, че изобщо не я познава, изведнъж признава, че съпругата му вече я е била един път. Много ми досаждаше, плещеше различни работи пред жена ми и тя е доста бойна и я наби. Казала й , че ще и се*е в устата. Е как може такова нещо?

Жена ми е добра и разбрана. Малко я наболява кръстът, ама иначе си е огън жена. Едно време я откраднах направо като се прибираше от полето. Тя беше на 16 и ми пристана веднага. Роди ми две деца, докато бях в казармата. Смятате ли, че й изневерявам?

Отговорът на възмутения му въпрос обаче се съдържа в гораната снимка и в непрекъснатите скандали с леки жени, в които се забърква. Но певецът се измъква с отговора, че това са просто фенки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/370-NbmggqU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *