Ренета Инджова призовава Костов, Доган и царя да се махнат, за да има честни избори

Ренета ИнджоваАхмед Доган, Иван Костов и Симеон Саккобургготски да напуснат страната и да не се появяват повече в България, призова Ренета Инджова.

Само в този случай, според нея, ще могат да се проведат честни избори. „Желязната лейди“ Ренета Инджова даде революционното си предложение в студиото на Нова ТВ.  Тя смята, че и  тримата почетни партийни лидери са част от задкулисието, което непрекъснато се случва в страната. Те са кукловодите в сянка, които дърпат конците и нещата се случват, въпреки правителствата, които управляват и събитията стават най-неочаквано, както и изборните резултати.

Според  единствената жена премиер в новата  история на България те могат да бъдат обявени за персона нон грата в страната, като подобна мярка може да се наложи и на Делян Пеевски.

Инджова разкритикува правителството на Пламен Орешарски, че не се е отчитало пред парламента и народа и е нямало прозрачност в управлението. И похвали ГЕРБ, които пък винаги се отчитали.

Явно спрягането на името й за втори път за служебен премиер е вдигнало доста рейтинга на желязната лейди, защото тя си позволи да критикува и партиите, които се месели в съставянето на служебно правителство и на практика всички политици се упражнявали на тази тема кои ще влязат в кабинета.

Те нямат право да говорят, смъмри ги Инджова. Единственото право е на президента Росен Плевнелиев, а на практика едно служебно правителство играе ролята на президенска република.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *