Явор Дачков: ДПС стои зад Слави Трифонов!

Журналистът и топ политически анализатор Явор Дачков обяви, че е на 100 % сигурен в следното: „ДПС стои зад Слави Трифонов и политическия му проект „Има такъв народ“. Дачков направи това свое разкритие чрез публикация в социалната мрежа Фейсбук.

Ето и пълния текст на поста му:

Интересно. Утре сутрин когато „Има такъв народ“ гласуват заедно с ДПС поправките в Изборния кодекс Слави Трифонов дали ще напише статус във Фейсбук срещу „статуквото“. Мисля, че не. Най-голямата подмяна, която се случва в момента е мантрата, че партията на Слави е партия срещу статуквото. Точно обратното. Тя е партия на статуквото и по-точно на онази част от него, наречена „ДПС“. ИТН е зачената преди две години, а после отгледана и финансирана от партията на Доган, пише журналистът.

Не предполагам, а знам: ДПС стои зад Слави Трифонов и който не го е разбрал все още, значи наистина си няма понятие от българска политика.

Добре е онези, които ще гласуват за ИТН през юли да го направят информирано и хубаво да помислят над следното – защо Слави Трифонов не помете ГЕРБ и ДПС когато му се отвори златна възможност при връчването на мандата за съставяне на правителство. Заедно с БСП, „Демократична българия“ и „Изправи се! Мутри вън“ моделът Борисов-Доган (Пеевски), който управлява от 11 години щеше да е в историята. Дори и не се иска да си силно информиран, за да видиш очевидното. Всички действия на Слави Трифонов са в полза на статуквото. Той е един от най-ярките системни негови играчи през последните 20 години (макар и на развлекателния фронт). Гласовете на избирателите за него с идеята за протестен вот беше непростима наивност, а очакването, че скалъпената му надве-натри партия без идеология и цели е създадена, за да донесе промяна е най-вопиющата глупост.

Защото е тъкмо обратното – Политическият проект „Има такъв народ“ е създаден с идеята да не се променя нищо в държавата, както впрочем и става пред очите ни. Връщането на мандата от Слави Трифонов удря и по президента, който ще трябва да прави служебно правителство в навечерието на президентски избори. Правителство, което ще работи без актуализиран бюджет и ще трябва да организира избори при абсурдни и неизпълними поправки в Избирателния кодекс. Неслучайно Радев на няколко пъти подчерта, че е за редовно правителство и с пълно право. Сега ще му се наложи да вади кестените от огъня, който му запалиха Слави Трифонов и ДПС и да понесе всички негативи от политическата криза, предизвикана от други, пише още в личния си профил във Фейсбук Явор Дачков.

Skandalno.net припомня, че тезата си „Слави  и ИТН са проект на ДПС“ Явор Дачков разгърна и в друга своя статия, писана 2 месеца преди изборите. Можете да я прочетете ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Яворе, Яворе, кой стои зад Слави е само хипотеза. Кой обаче стои зад движението за права и СВОБОДИ( бога ми)Как за толкова години тази партия с електорат извън страната, неграмотен, не владеещ български език и без представа за какво гласува продължава да е троянския кон на Турция у нас. Как никой не разбра как е възможно един филосов да получава милиони като хидроинженер,да си купи ТЕЦ и да получава други милиони, да си построи невиждан замък, в който камера като на Навални няма да влезе никога. Ние не сме народ, а мърша, без никакво преувеличение. Цирка на Ристето беше само за пиар, вижда се веднага нейния фалш. И какво от това, ДОБИТЪКЪТ ТАКА Е СВИКНАЛ ДА ГО ЛЪЖАТ , да му говорят всякакви глупости и лъжи, че връщане няма да има. Много прости сметки давате за вход бе господа, вдигнете летвата.

  2. Топ анализатор – топ гъзолизец!!! Слави, разлая кучетата!?! Мачкай Славчо, тия гадове мръсни!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *